Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Policajti zachránili vo Zvolene mladíka, ktorý sa topil v kanáli
Zdielať na

Policajti zachránili vo Zvolene mladíka, ktorý sa topil v kanáli

ZVOLEN / O štvrtej ráno sa zvolenskou ulicou ozývalo zúfalé volanie. V prívodnom kanáli sa topil dvadsaťosemročný muž, ktorý nevedel plávať. Na breh ho vytiahli dvaja policajti. Tých privolala žena, ktorú krik zobudil. Mladíka sa napokon podarilo zachrániť.

Zvolenčanku zobudil z nočného spánku nadránom krik. Nabrala odvahu a iba v župane vyšla von. Snažila sa identifikovať, odkiaľ volanie o pomoc prichádza. Napokon sa dostala až k vode, v ktorej zazrela topiaceho sa muža. 

Zasahovali policajti

Dvaja policajti, ktorí boli v nočnej službe, prišli doslova v poslednej chvíli. Mladík sa držal už z posledných síl. Vody v kanáli nebolo veľa. No topiaci muž podľa policajtov nevedel plávať.

Hľadali manželku

Policajti muža vytiahli na breh. Ešte ale prehľadávali okolie, keďže dezorientovaný mladík hovoril aj o svojej manželke a mali podozrenie, že do vody mohla spadnúť tiež.

Táto informácia sa ale nepotvrdila. Manželka napokon prišla k sanitke z domu, kde ju telefonicky zastihli. Podchladeného muža na mieste ošetrili záchranári a previezli ho do zvolenskej nemocnice.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy