Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
PRIESKUM: Pre muža je dôležitejšia milenka ako manželka...
Zdielať na

PRIESKUM: Pre muža je dôležitejšia milenka ako manželka...

Je to potvrdené! Muži doprajú viac svojej milenke, manželka je na druhej koľaji. Aspoň čo sa darčekov týka. Vyplýva to z prieskumu anglickej zoznamky The Illicit Encounters. Informáciu zverejnil časopis Famous.

Testovaciu vzorku výskumu tvorilo 2- tisíc Angličanov. The Illicit Encounters skúmal to, aké darčeky a za koľko kupujú právoplatným polovičkám. Zistenia porovnal s výdavkami na milenky.

Tak napríklad manželka si pod stromčekom nájde darček v hodnote asi 130 eur. A žena, ktorú má muž len na sex a rozptýlenie? Tá sa môže "tešiť" z darčeka za 148 eur.

Typ je najdôležitejší

Polovica mužov darovala manželkám praktický dar. Čiže čosi ako vysávač či žehličku. Len 3 percentá dostali nejaký ten šperk alebo aspoň kozmetiku. "Výber darčekov vysvetlili odlišnosťou manželského a mileneckého vzťahu," povedala Rosie Freeman-Jones z Illicit Encounters.

"Milenky sú pre nich dekoráciou života. Poskytujú sex a lásku bez hlbšieho citu. To je jeden z dôvodov, prečo nedostávajú praktické, ale pekné darčeky. Ak muž nemyslí na ženu ako na objekt sexuálnych túžob, tým praktickejšie budú jeho dary," dodala Freeman-Jones.

Druhá strana mince

Na druhej strane, vzťah manželov po čase nie je len o kráse, skôr o tom praktickom - hypotéka, údržby domu. Tie predbehnú zdanlivo menej dôležité veci, ako je láska...

Tak, milé dámy, ak chcete dostať darček podľa vášho gusta, mali by ste sa presťahovať do Egypta. 

ISIFA

Súvisiace články