Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kalendár za 10 000 €? Urobte si rovnaký!
Zdielať na

Kalendár za 10 000 €? Urobte si rovnaký!

Zdroj: TV JOJ

Firma Pirelli každý rok pripravuje nepredajný exkluzívny kalendár s fotkami slávnych herečiek a modeliek. Na Slovensku sa draží len jeden kus a napr. v roku 2010 bol vydražený za rekordnú čiastku 10 000 €.

Vôbec nemusíte míňať takú obrovskú sumu. Fotokalendár si totiž môžete vytvoriť aj sami. Použijete na to vlastné fotografie, fotky svojej rodiny, priateľov či kolegov. A fotokalendár bude aj nezameniteľný darček!

Žiadna veda

Vytvorenie vlastného fotokalendára nie je žiadna veda. Všetko zvládnete celkom sami na stránke www.fotolab.sk. Stačí vám na to aspoň 13 fotiek: na každý mesiac a na obálku. Využite teraz limitovanú ponuku: kupón na fotokalendár v hodnote 5 €.

kalendár_vytvorte si vlastný_nové foto

TV JOJ

Vyberte si formát kalendára a druh papiera. K dispozícii je veľké množstvo nástenných kalendárov a 2 druhy kalendárov na stôl. Ak si potrpíte na dokonalú kvalitu fotografií, vyberte si kalendár na fotopapieri. Najobľúbenejší je fotokalendár A4. Určite si vyberiete aj dizajnovú predlohu alebo farebné prevedenie: je ich totiž toľko, že sa trafia aj do vášho vkusu.

Buďte kreatívni

A teraz stačí na každú stranu nahrať jednu alebo viac fotiek. Pridať môžete aj vlastné texty. Najviac kreatívnej slobody vám poskytne softvér Môj CEWE Fotosvet. Jeho výhodou je, že si kalendár môžete priebežne ukladať a vrátiť sa k nemu neskôr. Uložený kalendár si môžete neskôr doobjednať v ďalšom výtlačku (keď uvidíte, akí sú z neho všetci nadšení).

Nemáte fotky? Nevadí...

Nemáte žiadne fotky? Tak vytvorte kalendár s menom. Stačí vám na to meno obdarovanej osoby. To napíšete do objednávky a následne bude zobrazené každý mesiac na nejakom obrázku: napr. na pene kapučína či vianočnej guli. Kalendár s menom objednáte tiež cez Fotolab.sk.