Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
VIDEO: Zdravotníci opäť ovládli sociálne siete. Can I go one time?
Zdielať na

VIDEO: Zdravotníci opäť ovládli sociálne siete. Can I go one time?

Matovičov "one time, next time" žal úspech aj na Orave:

SLOVENSKO / Atmosféru plošného testovania okorenili zdravotníci z viacerých odberných tímov. Tí ukázali, že ich humor neopúšťa ani v týchto náročných chvíľach. Veď posúďte sami.

One time výter next time tanec:

Odberný tím č. 34 v Pribiši hlási pozitívnu náladu:

Nevynechali ani legendárnu Makarenu

 

Atmosféru testovania a jeho priebeh zachytili aj dobrovoľníčky Iveta a Katarína. Pomáhali v administratíve a svoje dobrovoľníctvo neľutujú. "Počas celoplošného testovania na Orave sme sa rozhodli pomôcť v našej obci Horná Lehota ako administratívne pracovníčky. Môžeme povedať, že to bolo veľmi dobre zorganizované," zhodnotili organizáciu. 

Prostredníctvom sociálnej siete ukázali ľuďom zákulisie. Sú rady, že počas celého testovania ľudia boli disciplinovaní. "Páčila sa nám aj vzájomná komunikácia oravských starostov medzi sebou, ako si vymieňali informácie, ak po prípade niekde čakalo viac ľudí, aby prišli tam, kde sú menšie rady. Chcela by som pochváliť aj ľudí z obce a okolia, že dodržiavali bezpečnostné opatrenia a nevznikali žiadne konflikty a vyzdvihnúť profesionalitu a odhodlanie zdravotníkov, vojakov a policajtov," pochválila dobrovoľníčka Katarína. 

Dobrovoľníčky Katarína a Iveta ukázali zákulisie na sociálnej sieti: 

​(zdroj: instagram: klucik.i)

Súvisiace články