Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tak tomu sa hovorí šťastie v nešťastí. Rodina, ktorá prišla o všetko pri požiari, má opäť nádej na domov
Zdielať na

Tak tomu sa hovorí šťastie v nešťastí. Rodina, ktorá prišla o všetko pri požiari, má opäť nádej na domov

Situácia v Austrálii je veru kritická. Takto ju opisujú Slováci, ktorí tam žijú:

AUSTRÁLIA / Pri rozsiahlych požiaroch prišli o všetko. Na rodinu sa však usmialo šťastie, za použitia šťastných čísiel manželky vsadil otec rodiny lotériu, a to úspešne - na rekonštrukciu ich domova im na účte pristála neuveriteľná čiastka, milión dolárov.

Šťastie v nešťastí. Tak by sa dal opísať príbeh austrálskej rodiny. Pri požiaroch, ktoré už nabrali katastrofálny rozmer, totiž prišla o svoj domov, píše portál Daily Mail

Oheň im zničil ich nepoistený dom, šťastie sa však opäť vrátilo na stranu rodiny. Za pomoci šťastných čísiel svojej ženy otec rodiny vsadil lotériu.

Vyhrali neuveriteľný jeden milión austrálskych dolárov. "Nemôžem sa dočkať, kým prídem domov a moju ženu pritúlim a dám jej obrovskú pusu," reagoval šťastný výherca. 

Otec rodiny už ani nedúfal, že by boli vôbec niekedy schopní svoj domov opäť vybudovať po tom, čo sa devastujúce požiare prehnali juhovýchodným pobrežím Austrálie, v štáte Nový Južný Wales. 

Situácia sa však zmenila vďaka šťastnému tiketu. Rodine sa vrátila nádej a túto výhru použijú práve na výstavbu svojho domova. 

Hasiči stále nemajú pod kontrolou takmer polovicu z nich. Plamene už zničili plochu väčšiu ako Slovensko. Viac vo videu: 

Súvisiace články