Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ohlásila vraždu muža, no potrebovala len odtiahnuť auto spred garáže
Zdielať na

Ohlásila vraždu muža, no potrebovala len odtiahnuť auto spred garáže

Archívna reportáž

BERCHTESGADEN / Žena na tiesňovej linke nahlásila vraždu svojho muža, no skutočný zámer bol niekde inde. Domnievala sa, že ak nahlási vraždu, policajti zareagujú rýchlejšie. Takýto zvrat však isto nečakali.

V bavorskom Berchtesgaden vo štvrtok polícia riešila kuriózny prípad. Na tiesňovú linku bola nahlásená vražda. Zaznamenali telefonát, v ktorom ich rozrušená žena informuje, že jej zabili manžela. Nikto však nepredpokladal takýto záver.

Obyvateľka mesta zavolala len preto, aby jej pomohli odtiahnuť cudzie auto spred jej garáže. "Žena si myslela, že keď ohlási vraždu, policajti prídu rýchlejšie," informuje policajný hovorca Stefan Sonntag. 

Policajné a záchranárske zložky sa urýchlene dostavili na miesto činu, aby následne našli značne podguráženú ženu. Po polícii žiadala odtiahnuť cudzie auto, ktoré jej blokovalo výjazd z garáže. 

Hneď, ako sa uvoľnil priestor pred garážou, sa navyše pokúšala nastúpiť do vozidla, v čom jej policajti na mieste pochopiteľne zabránili. Žene za to, že zneužila tiesňovú linku, hrozí vyšetrovanie a vysoká pokuta. 

Pozrite si aj, aký kuriózny prípad riešili mestskí policajti v Žiline: 

Súvisiace články