Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Víkend patrí kráse. V Inchebe si na svoje prídu nielen dámy, ale aj páni
Zdielať na

Víkend patrí kráse. V Inchebe si na svoje prídu nielen dámy, ale aj páni

BRATISLAVA / Najbližšie dva dni bude bratislavská Incheba žiť krásou - a to v rámci 36. ročníka medzinárodného veľtrhu Interbeauty. Na svoje si však prídu nielen dámy, ale aj páni.

​Kozmetický veľtrh sa aj tento raz nesie v znamení kozmetických noviniek a aktuálnych trendov v líčení, vo vlasovom stylingu či v nechtovom dizajne. Všade kam sa vôkol obzriete, vidíte krásu, harmóniu a kopec farieb. "Dámy aj páni, ktorí ku nám prídu, si môžu zadarmo tieto produkty vyskúšať, môžu si vybrať ten konkrétny typ, ktorý sa im hodí najlepšie a pokiaľ budú spokojní, môžu si ho kúpiť za zvýhodnené ceny," opísala hovorkyňa Incheby Valéria Pernišová.

Interbeauty sa koná s najväčším svadobným veľtrhom, kde sa prípravou svojho veľkého dňa bude môcť inšpirovať každá nevesta aj ženích. Ak si myslíte, že veľtrh kozmetiky, či svadobný veľtrh je len pre dámy, tak ste na omyle. Dobre chcú vyzerať aj muži. 

Jedným z veľkým lákadiel je aj body art, tento rok je to 15. ročník súťaže maľovania na telo. "Ten, kto vyhrá, ide na majstrovstvá sveta do Rakúska," povedala Marta Gejdošová, prezidentka asociácie bodypainterov Slovenska. 

Súvisiace články