Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pocta Bednárikovi a Svobodovi. Tieto hviezdy sa postavia na jedno pódium
Zdielať na

Pocta Bednárikovi a Svobodovi. Tieto hviezdy sa postavia na jedno pódium

BRATISLAVA / Hviezdy českej a slovenskej hudby sa postavia na jedno pódium a vzdajú poctu legendám popovej a muzikálovej hudby Karlovi Svobodovi a Jozefovi Bednárikovi.

Veľkolepá hudobná šou s názvom "Od Lady Carneval k Draculovi" je na počesť ikon česko-slovenskej hudobnej a muzikálovej scény, hudobného skladateľa Karla Svobodu a režiséra Jozefa Bednárika. Tí významnou mierou ovplyvnili vývoj hudobnej a divadelnej scény u nás aj v Českej republike. 

Hviezdy na jednom pódiu

Fanúšikovia slovenskej a českej hudby môžu zažiť na vlastné oči na jednom pódiu Helenu Vondráčkovú, Leonu Machálkovú, Daniela Hůlku, Nelu Pociskovú, Petra Koláře, Juraja Baču Martina Chodúra a Jána Slezáka. Hity doplnia svojim skvelým umením, tanečníci z CreDance, ktorí sú známi zo šou Česko Slovensko má Talent. 

​Benefičný galakoncert bude doplnený veľkoplošnou videoprojekciou a príspevkami s dobovými zábermi aj komentármi súčasníkov oboch tvorcov. Spevákov budú sprevádzať orchester Slovenskí symfonici a kapela či scénický tanec. Časť výnosu z koncertov venuje organizátor Nadácii Kvapka nádeje a Nadácii Jozefa Bednárika. Koncert v Bratislave bude 7. novembra 2018. 

Súvisiace články