Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Knižné tipy na september. Detektívky, romantika ale aj zápisník
Zdielať na

Knižné tipy na september. Detektívky, romantika ale aj zápisník

BRATISLAVA / Dobrých kníh nie je nikdy dosť. Počas leta mnohí trávili horúce dni pri vode a s knihou v rukách. Aj keď sa leto pomaly končí, sezóna kníh ide nerušene ďalej. Stále je čo čítať.

3xHercule Poirot 2

Pre fanúšikov legendárnej Agathy Christie a vôbec pre všetkých milovníkov klasických detektívok je tu druhý výber z diela kráľovnej anglickej detektívky. Smrť v oblakoch, Vraždy podľa abecedy, Smrť pani McGintyovej.

 Hra na mačku a myš

Hlavná vyšetrovateľka Helen Graceová si už získala milióny fanúšikov po celom svete. V slovenčine vyšlo 5 kníh s touto obľúbenou hrdinkou a táto vyšla pred mesiacom – je absolútne skvelá!

 Levica z Mogadoru

V júni 2014 sa táto kniha zaradila na prvú priečku v rebríčku historických bestsellerov internetového obchodu Amazon. Historická rodinná sága o nezlomnej vôli bojovať za svoju lásku a rodinu.

 Milenka

Ďalší skvele napísaný príbeh Danielle Steelovej, v ktorom nás zavedie do prostredia nepredstaviteľného bohatstva a moci.

 Zajatec

Silný skutočný príbeh. Zažil ho Slovák, mladý partizán Ján Špirko. Nikdy o ňom nehovoril. Nacisti, druhá svetová vojna, partizán, koncentračné tábory...

 Zápisník plný optimizmu - Toto je kniha, ktorú napísal milan buno :)

Zápisník s vyše 100 optimistickými citátmi, svetových osobností aj známych Slovákov,  v peknej grafickej úprave a praktickom formáte.

 Krstný otec – fascinujúci svet filmu

Je to kultový, legendárny kúsok, ktorý mnohí môžu pozerať stále dookola. A nedávno vyšla jedinečná kniha uznávaného odborníka Petra Cowieho – prostredníctvom archívnych materiálov, fotografií z nakrúcania a zasväteného sprievodného textu rozpráva fascinujúci príbeh filmu, ktorý takmer neuzrel svetlo sveta.

 DOB Rodinný úlet

Slávny smoliar je späť. Greg Heffley a jeho podarená rodinka sa totiž vybrali na veľký výlet!

Súvisiace články