Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kto by nechcel Veľký balík. Teraz je na dosah
Zdielať na

Kto by nechcel Veľký balík. Teraz je na dosah

BRATISLAVA / Od piateho januára môžete na televíznych obrazovkách TV JOJ sledovať novú šou Veľký balík. Hrá sa v nej o naozaj veľké peniaze, niekedy to vyjde, niekedy nie, niekedy tak na polovicu. Predsa len, je to o šťastí a riskovaní. Ako to vo Veľkom balíku vlastne funguje, vysvetlí človek, ktorý ho má na obrazovke pod palcom - moderátor Marcel Forgáč.

Každý má svoj balík, no nikto nevie, aká suma sa v ňom ukrýva. Od pár centov, po 250 000 eur. Je len na šťastí a tak trochu aj taktizovaní, s akou sumou napokon vybraný hráč odíde. Najvyššia výhra bola doteraz 27 649 eur, najnižšia len 2,50. "Strhla sa okolo toho veľká diskusia na internete a kritika, že to je nemiestna suma, ale po prvé - je to o šťastí a po druhé - všetci hráči dostávajú 150 eur plus náklady," vysvetľuje moderátor súťažnej relácie Veľký balík, Marcel Forgáč.

Navyše, jeden z hráčov vyhrá aj 3000 eur, ak si tipol čo najbližšiu sumu, ktorá bola napokon víťazná. Napokon, aj súťažiaci, ktorý vyhral len 2,50 eur, to vzal pomerne športovo. "Bral to ako hru a rozprávali sme sa aj o tom, že niekedy vie byť prehra veľkým učiteľom a je to chlapec, ktorý je mladý, perspektívny, pracovať vie a hoci je z časti Slovenska, kde to nie je jednoduché a má aj rodinu, dve malé deti, myslím, že zabojuje," verí Marcel Forgáč.

Každú súťaž celý štáb veľmi prežíva a želali by si, aby mal niekto také šťastie, žeby si odniesol maximálnu výhru. "Všetci držíme tým hráčom palce, aby sa to podarilo, aby tam tie sumy z modrej zóny lietali preč a niekto si odniesol veľkú sumu, aby bol bankár smutný. 250 000 je v hre, má zmysel pokúšať šťastie," hovorí moderátor.

Program sa s úspechom vysiela už roky v zahraničných televíziách, napríklad v štátnej talianskej televízii ide denne už mnoho rokov a má stále veľmi veľa divákov. "My sme sa inšpirovali práve tou talianskou verziou, kde je to také živé, nie také mechanické, ako povedzme v americkej verzii. Tu funguje aj to publikum, zapája sa aktívne," hovorí Marcel Forgáč o relácii, ktorú prináša TV JOJ divákom každý piatok.

Pozrite si archívnu reportáž o inom diele z obrazoviek TV JOJ:

Súvisiace články