Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Univerzita prednáša o mimozemšťanoch. Študentov má pripraviť na vesmírnych návštevníkov
Zdielať na

Univerzita prednáša o mimozemšťanoch. Študentov má pripraviť na vesmírnych návštevníkov

Archívna reportáž

ANTALYA / Vysokoškoláci v Turecku majú jedinečnú možnosť študovať o mimozemšťanoch. Kurz má študentov pripraviť na stretnutie tretieho druhu, ktorá možno nastane už od 10 rokov.

S novým predmetom Ufológia a exopolitika prišla univerzita v tureckej Antalyi. Podľa garanta predmetu a zástupcu riaditeľa Výskumného centra pre UFO a vesmírne vedy Siriusa Erhana Kolbaşiho sa ľudstvo stretne s mimozemšťanmi už "o desať až pätnásť rokov", píše turecký server hurriyetdailynews.

"Veríme, že ľudstvo a mimozemská civilizácia medzi sebou už čoskoro nadviažu oficiálny kontakt. Myslíme si, že to bude otvorené a masové spojenie," tvrdí Kolbaşi. Dodal, že predmet je len súčasťou prípravy na "najväčšiu zmenu v histórii sveta".

Kolbaşi tvrdí, že kontakt medzi ľudmi a mimozemskými bytosťami už existuje. Podľa neho tajná skupina vedcov s názvom "MJ12" zámerne potláča šírenie poznatkov o mimozemšťanoch "s cieľom chrániť národné záujmy USA". Vďaka informáciám získaným zo skúmania havarovaných lietajúcich tanierov objavili Američania nové technológie - mikročipy, optické vlákna či technológiu nočného videnia.

Predmet Ufológia a exopolitika sa zameriava na metodológiu vyhľadávania informácií, históriu zakrývania poznatkov o mimozemských bytostiach, prípravu na otvorený kontakt a galaktickú diplomaciu.

Súvisiace články