Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
FOTO: UFO poletuje aj nad Slovenskom. Otec so synom majú aj dôkaz
Zdielať na

FOTO: UFO poletuje aj nad Slovenskom. Otec so synom majú aj dôkaz

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Že nad našimi hlavami poletuje UFO tvrdí mnoho ľudí, ale len málokto má aj pevný dôkaz. Ten ale nechýba Pavlovi a jeho synovi, ktorí počas cesty do Banskej Bystrice jedno odfotili.

Miroslav s otcom sa vybrali na výlet do Banskej Štiavnice. Po ceste fotili lesy a okolie. Keď prechádzali okolo Vtáčnika, stihol ešte cvaknúť vrch Žarnov. Doma si triedil snímky a zbadal neznámy objekt v jeho blízkosti.  "Myslím si, že je to nejaký lietajúci tanier, niečo mimozemské," hovorí Miroslav Červený. Podobného názoru je aj jeho otec. 

"Pri tom priblížení to je vidieť," potvrdzuje Pavol. Oslovili preto aj známeho ufológa, Miroslava Karlíka, ktorý preskúmal fotografie, či nešlo o manipuláciu. Až 70 percentách totiž ide o falošné dôkazy. V tomto prípade, ale podľa jeho slov o podvrh nejde. Podľa neho by mohlo ísť o mimozemský objekt. "Podľa našich odhadov je 10 metrov veľký a 2,5 metra hrubý," dodáva Karlík. 

Druhou možnosťou by mohlo ísť o stroj vyrobený v rámci utajeného armádneho výskumu. Aj my sme fotografiu preverovali. "Fotografia nebola manipulovaná," potvrdzuje profesionálny fotograf Marián Ďatko. Tvrdí ale, že by mohlo ísť o malý lietací objekt, ako je list zo stromu. O čo presne ide, nevieme. A preto aj naďalej objekt zachytený na snímke môžeme nazývať UFO, teda neidentifikovateľný lietajúci objekt.

Súvisiace články