Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Trestné stíhanie v prípade mladej matky, ktorá prišla o život deň pred Vianocami, ukončili
Zdielať na

Trestné stíhanie v prípade mladej matky, ktorá prišla o život deň pred Vianocami, ukončili

ZÁHORIE / Dvadsaťdeväťročná mladá žena, matka dvoch malých detí, prišla na Záhorí o život minulý rok večer pred štedrým dňom. Podozrivým zo zabitia bol jej bývalý druh Peter. No podľa najnovších informácií je všetko inak a trestné stíhanie po deviatich mesiacoch zastavili.

Telo 29-ročnej ženy, ukryté pod perinami, mala v byte Petrových rodičov objaviť jeho matka. Aj napriek tomu, že privolala záchranárov, žene sa už nedalo pomôcť. Polícia ihneď začala trestné stíhanie pre zabitie.

Keďže Peter, ktorý mal byť s nebohou z bytu odišiel, polícia po ňom začala pátrať ako po nezvestnom a jeho fotku zverejnili aj na stránke ministerstva vnútra. Podľa viacerých obyvateľov sídliska Juh v Malackách, mala mať Barbora so svojím bývalým druhom, s ktorým sa mala podľa jej kamaráta rozísť asi týždeň pred smrťou, posledný mesiac veľmi zlý vzťah. Dokonca ju mal aj mlátiť. "Veľa ju bil, monokle a tak. Päsťami, ako chlap s chlapom," hovorí kamarát mladej matky.

Podľa slov obyvateľov mali mať obaja aj problémy s drogami. Peter bol týmto po sídlisku aj známy. A práve tieto dohady ľudí sa aj potvrdili. "Príčinou smrti 29-ročnej ženy bola náhla zástava činnosti srdca," informuje policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. V tele jej našli stopy metamfetamínu. Podľa informácii TV JOJ sa mal Peter po pár dňoch od Barborinej smrti aj sám prihlásiť na polícii, kde vypovedal.

"Trestné stíhanie vo veci zločinu bolo dňa 19.9.2017 v súlade s ustanovením trestného poriadku zastavené," dodáva Mihalíková. Podľa vyšetrovania, teda Barbora zomrela na predávkovanie a Peter s jej smrťou nemal mať nič spoločné. Polícia teda nikoho neobvinila a prípad uzatvorila.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy