Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: Motorkár na diaľnici kopol do auta, spôsobil hromadnú nehodu
Zdielať na

VIDEO: Motorkár na diaľnici kopol do auta, spôsobil hromadnú nehodu

KALIFORNIA / Na americkej diaľnici pri meste Santa Clarita v Kalifornii sa stala v stredu nehoda, ktorú spôsobil motorkár, ktorý ohrozoval vodiča automobilu. Ten sa mu chcel zjavne pomstiť. Jeho manéver skončil nehodou. Kolíziu sa podarilo natočiť jednému vodičovi na video, ktoré neskôr zverejnila aj americká televízia CNN. Autentický záznam sa začal šíriť rýchlo po sociálnych sieťach.

Na video zázname vidieť, ako motorkár na diaľnici v Kalifornii predbieha auto. V momente, keď je vedľa neho, pravou nohou do vozidla kopne.

Vodič auta ihneď zareaguje a strhne volant doľava, skríži tým motorkárovi cestu. Ten sa jeho manévru ešte vyhne. 

Následne strieborné auto dostane šmyk a narazí do betónového panelu, ktorý rozdeľuje diaľnicu. Auto začne po náraze okamžite dymiť. Strieborné auto následne prejde do druhého pruhu, kde narazí do bieleho SUV, ktoré sa po náraze prevráti na strechu. Motorkár po kolízii z miesta nehody ušiel. 

Video z nehody natočil Tim Morrison a Chris Traber, ktorí boli na ceste do práce. Pri nehode sa zranil 75-ročný vodič bieleho SUV, ktorý skončil v nemocnici. Kalifornská polícia hľadá svedkov, ktorí by mohli objasniť dôvod nehody. Vyhlásila pátranie po motorkárovi, ktorý utiekol z miesta nehody.

Video záznam z nehody zverejnila americká televízia CNN, britský denník The Guardian a mnoho ďalších médií.

Súvisiace články