Jasno
21°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Mladé dievča chce pomstiť smrť sestry. Všetko odhalí Pravá tvár
Zdielať na

Mladé dievča chce pomstiť smrť sestry. Všetko odhalí Pravá tvár

BRATISLAVA / Nový seriál TV JOJ s názvom Pravá tvár prinesie dramatický príbeh mladej Viky, ktorá prichádza do veľkomesta, kam ju ženie túžba po pomste za smrť jej sestry. Vika síce prahne po odplate, aby nakoniec skutočne našla človeka, ktorý jej sestre ublížil, ale do ktorého sa aj napriek tomu zamiluje.

Originálny dramatický seriál Pravá tvár prinesie TV JOJ na obrazovky unikátne už v júni. Seriál sa bude vysielať počas letnej sezóny, čo je pre komerčné televízie ešte stále netradičné obdobie pre premiérové formáty. 

Každá z postáv seriálu má svoje veľké tajomstvo a dve tváre – ktorá je tá pravá, je niekedy ťažké odhaliť. Diváci sa môžu tešiť na skvelé obsadenie - ústrednú postavu stvárni nová tvár, talentovaná Monika Horváthová, a popri nej si zahrajú herecké esá ako Martin Mňahončák, Marek Geišberg, Juraj Hrčka, Anna Javorková, Alena Ďuránová či Jozef Vajda a mnohí ďalší.

Hlavnú rolu zverili čerstvej absolventke VŠMU, Monike Horváthovej z Bratislavy. Má 25 rokov, a okrem hereckého umenia ovláda aj spev a učila sa hrať na klavír. V SND ju môžu diváci vidieť aktuálne v piatich hrách -  Bál, Sissi, Labyrint, Láskavé bohyne, Hotel Bristol. 

Seriálová Vika nie je obyčajné dievča a rozhodne nemá obyčajný osud. "Vika je mladé, nespútané dievča, ktoré má za sebou osudový príbeh a ešte osudovejší pred sebou," hovorí o svojej postave Monika Horváthová.  "Ja som skôr citlivejší typ ženy, ale asi by som sa dokázala pomstiť, ak by išlo o zdravie alebo život môjho blízkeho, asi by som vedela ísť cez svoje hranice," porovnala sa Monika s charakterom Viky. 

Hoci mala Monika ponuky už aj počas štúdia, všetky odmietala, chcela sa sústrediť na školu. "Dostať sa na tú školu nie je jednoduché a dostala som sa k vynikajúcim pedagógom, tak som chcela vyťažiť zo školy maximum". Zatiaľ má za sebou len dve roly, no obe hlavné. Pred touto seriálovou to bol český film Celebrity s.r.o. 

Nakrúcanie seriálu si pochvaľuje. Spolupracovala aj so svojou pedagogičkou, Annou Javorkovou, a aj reálne prostredie, nie štúdiové nakrúcanie, je podľa nej pre herca prínosom. "Dostala som sa do  luxusného prostredia, čo sa týka točenia seriálov, lebo sme mali niekedy naozaj aj viac ako hodinu na jeden obraz, ten tvorivý proces je tam viac podčiarknutý," pochvaľuje si Monika. Hotový seriál ešte nevidela a je veľmi zvedavá. Prvú časť odvysiela TV JOJ v stredu, 14. júna, o 20:35. 

Súvisiace články