Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Výhra zničila žene život, chce zažalovať loterijnú spoločnosť
Zdielať na

Výhra zničila žene život, chce zažalovať loterijnú spoločnosť

EDINBURGH / Mladá Škótka vyhrala v roku 2013 rovný milión libier. V tom čase mala 17 rokov a peniaze jej dosť výrazne pomohli. Po štyroch rokoch sa ale začala sťažovať, že jej financie zničili život a chce zažalovať loterijnú spoločnosť.

Jane Park z Edinburghu žila pred rozprávkovou výhrou s matkou v malom byte. Privyrábala si ako administratívna pracovníčka. Keď však vyhrala lotériu, ako prvé si kúpila luxusný Range Rover, dva domy a nešetrila ani kabelkami. 

Prázdny život

V tom čase mala len sedemnásť rokov. Dnes má 21 a keď sa pozrie do minulosti, výhru nevidí ako svetlý okamih svojho života. 

"Väčšinu dňa si prajem, aby som nemala žiadne peniaze. Môj život by bol oveľa jednoduchší, keby som ich vtedy nevyhrala. Bola som vo veľkom strese a pod tlakom. Mám materiálne veci, ale môj život je prázdny," priznala Jane, ktorá plánuje zažalovať loterijnú spoločnosť.

Firma, vďaka ktorej mladá žena vyhrala, uviedla, že dievčaťu v tom čase poskytla podporu a špecializovaného poradcu pre výhercov. Pripravil jej privátne bankovníctvo a poradil jej, ako s výhrou naložiť.

Súvisiace články