Jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
VIDEO: Otcovia najsmiešnejším vystúpením v podpätkoch všetkým vyrazili dych
Zdielať na

VIDEO: Otcovia najsmiešnejším vystúpením v podpätkoch všetkým vyrazili dych

NOTTINGHAM / Trinásť otcov sa podujalo na vskutku netradičné vystúpenie. To, čo môže na prvý pohľad vyzerať ako šou transvestitov, je aktivita, ktorá ich stála týždne tréningov len pre to, aby potešili svoje deti.

Pred dvomi rokmi si pre svoje deti tajne pripravili vystúpenie ich mamy. Teraz si povedali otcovia, že sa nemôžu nechať zahanbiť. Ich šou predchádzali klasické čísla žiačok a študentiek Nottinghamskej strednej školy. Keď na pódium prišli otcovia v krátkych nohaviciach a červených lakovaných lodičkách, pre hukot v publiku nebolo počuť hudbu. Otcovia sa pripravovali 12 týždňov a so svojím vystúpením sa rozhodli ísť aj na turné ako skupina Freedom Dance Dads.

Deti netušili, že sa niečo chystá, do poslednej minúty, ako sa priznal jeden z vystupujúcich v článku denníku Dailymail. Paul Franks, 38-ročný otec dvoch dcér, je trénerom kriketu. Zo začiatku bol zdržanlivý, no napokon ho príprava vtiahla. Priznáva, že najprv zrejme boli jeho dcéry trochu zahanbené, no napokon ich otázky nemali kraja a, samozrejme, ocka pochválili. "V konečnom dôsledku sme boli len partia otcov, ktorá sa poriadne nasmiala a nebrala sa príliš vážne," hovorí Paul. Nikto z vystupujúcich otcov ešte nikdy nič podobné nerobil a keď išla opona nahor, boli veľmi nervózni. Ako začala hrať hudba, dostali sa do švungu. Pondelkové tréningy boli náročné, a mali aj myšlienky, že to vzdajú. Dva týždne pred vystúpením však zrazu všetko do seba zapadlo a zohrali sa. V polovici vystúpenia sa k otcom pridali učiteľky prezlečené za stavbárov, čím pridali šou na humornosti. Zvýraznili totiž bežné stereotypy v opačnom garde. Ženy boli drsné stavbárky, muži boli obete ich narážok a flirtovania.

Pozrite si vystúpenie TU:

Súvisiace články