Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Opatrovateľky detí zverejnili najstrašidelnejšie veci, aké s malými zverencami zažili
Zdielať na

Opatrovateľky detí zverejnili najstrašidelnejšie veci, aké s malými zverencami zažili

Opatrovateľky zažívajú s deťmi rôzne situácie, niektoré sú veselé, iné náročné a zopár ich je aj strašidelných. Keď na diskusnej stránke Reddit položili otázku, akú najstrašidelnejšiu vec so zverencami zažili, začali bleskovým tempom pribúdať desiatky príbehov, z ktorých skutočne mrazí.

Diskusné fórum položilo otázku pred jedenástimi dňami a už je tam takmer 4 500 reakcií.  Aupairky, babysitterky, či po našom opatrovateľky detí prispeli desiatkami príbehov, pričom niektoré sú skutočne ako z hororu. Náhly záchvat agresivity dieťaťa, nevysvetliteľné správanie, zistenie o zneužívaní, predtuchy či vyslovene duchárske záležitosti. Tu sú niektoré z nich.

Strašidelné postavy

Istá opatrovateľka mala na starosti dve malé dievčatká, nebol s nimi žiadny problém, až na jednu vec. Musela im sľúbiť, že v ich izbičke sa na nich nebude počas spánku pozerať "biely muž". Opatrovateľka sa po opakovanej prosbe dievčat opýtala ich otca, o čom to hovoria. Jeho odpoveď nebola práve upokojujúca, povedal totiž, že to je duch, ktorý s nimi býva v dome

Inej aupairke sa raz zdôverilo dievčatko, že nechce ísť na poschodie do svojej izby, lebo by tam mohol byť muž. Opatrovateľka sa jej opýtala, či hovorí o svojom ockovi. Dievčatko jej povedalo, že nie, lebo ten muž je vysoký a chudý a jej otec je nízky a tučný

Iné dievčatko sa sťažovalo, že vidí rôznych ľudí pod verandou, vrátane jej brata, ktorý sa narodil mŕtvy. No aj tak bolo tou najtrašidelnejšou vecou, keď raz dievčatko opatrovateľke znenazdajky povedalo: "Tvoj pán si želá vidieť ťa v diere". "Dierou" označovali jeho rodičia peklo.

Viacero opatrovateliek spomenulo príbehy, keď deti videli rôzne imaginárne postavy. Jeden chlapček zízal na stenu a keď mu opatrovateľka povedala, že si má ľahnúť, povedal jej: "Nehovor na neho keď sa hráme".

Malí diablici

Mnohé opatrovateľky popísali desivé chvíle, keď začali maličké deti hovoriť o brutálne agresívnych predstavách. Jedna z nich do diskusie napísala o hrozivom správaní jej 6-ročného zverenca, ktorý bol pred rodičmi vždy za anjelika. Raz prišiel k svojej sestre, naklonil sa k jej tvári a s hnevom povedal, že jej vylúpne jedno oko po druhom, ak mu nedovolí pozerať film. 

Iná dievčina sa starala o svojho 4-ročného synovca, ktorý nezniesol, keď sa s ním nechcela hrať, lebo bol už čas ísť spať. Povedal jej, že sa s ním má hrať, lebo ju inak doreže. Keď sa opýtala, čím ju doreže, odpovedal: "Nožom z kuchyne."

Ďalšia opatrovateľka opísala situáciu, keď raz chystala svojmu zverencovi v kuchyni sendvič. Zdalo sa, že o niečom tuho premýšľa a potom sa jej chladne pozreal do očí a povedal: "Ak by som niekoho zabil, dozvedel by sa o tom niekto, keby som to telo proste potom zjedol v sendviči?"

Mama jednej prispievateľky do fóra mala tiež desivú skúsenosť. Malé dievčatko, ktoré strážila, sa jej pozrelo neľútostne do očí a povedalo: "Teraz by som ťa mohla zabiť a nikto by sa o tom nikdy nedozvedel."

Jedna aupairka mala v opatere smutný prípad dieťaťa, ktoré bolo z problémovej domácnosti. Pravidelne u nich padali hrubé slová na adresu matky a dochádzalo aj k násiliu. Chlapec bol natoľko ovplyvnený násilím zo strany otca, že často hovoril, ako nenávidí svoju matku a rodinu. Jedného dňa povedal, že chce zviazať svoju matku lanom, prelepiť jej páskou ústa, zamknúť ju v skrini a podpáliť. Opatrovateľka má vážne obavy, že raz uvidí jeho meno v správach.

Ďalšia žena dohliadala na svoju 7-ročnú neter, ktorej otec sa druhýkrát oženil. Vždy potom, čo si spolu čítali knižku, chcela svojej tete povedať vlastný príbeh. Všetky do jedného obsahovali brutálnu vraždu jej novej nevlastnej mamy. Dobodala ju, vytrhala jej rebrá a hodila ich hladným psom - to boli len niektoré z brutalít, ktoré by spravila svojej nevlastnej matke. Teta ju požiadala, aby jej povedala aj nejaký príbeh so šťastným koncom, na čo dievčatko odpovedalo, že tie príbehy predsa majú šťastný koniec.

Záhadné predtuchy

Jedna aupairka zverejnila svoj príbeh, keď sledovala jeden hororový film a zrazu za ňou prišiel jej zverenec zo svojej izby, pozrel sa jej chladne do očí a povedal: "Chceš zomrieť?" Zareagovala len tak, že mu povedala, aby sa vrátil do postele. Keď následne pokračovala v sledovaní hororu, vzápätí sa chlapček vo filme svojej mamy opýtal: "Chceš zomrieť?"

Ešte desivejší zážitok mala opatrovateľka, na ktorú raz malé dievčatko namierilo prst a povedalo: "Zomrieš 27. mája." Nikdy jej však už neobjasnila, v ktorom roku. Žena žije s myšlienkou na tento dátum už desať rokov.

Víziu zrejme malo aj dievčatko z ďalšieho príbehu. Jedného dňa sedelo s opatrovateľkou v jedálni a jedli večeru, keď sa zrazu na ňu pozrelo a opýtalo sa, kedy sa s ňou už bude môcť jej braček hrať. Opatrovateľka z toho bola zmätená, lebo mama dievčatka nebola tehotná. O pár mesiacov však predsa len oznámila, že do rodiny pribudne ďalší člen. Keď o nejakú dobu zistili, že čakajú chlapčeka, aupairka ostala skutočne zaskočená. 

Iné dievčatko sa raz od opatrovateľky dožadovalo, aby ju už vzala domov. Pritom práve boli doma. Keď sa jej aupairka opýtala, čo tým myslí, len sa posadilo, pár dlhých sekúnd sa na ňu pozeralo a potom pomaly ukázalo smerom dohora.

Pozrite si archívnu reportáž o hoteli, v ktorom údajne straší.

Súvisiace články