Jasno
15°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Taxikár sa prepadol pod zem, môže za to havária potrubia
Zdielať na

Taxikár sa prepadol pod zem, môže za to havária potrubia

CHEB / Dramatickú noc má za sebou vodič taxislužby v Chebe. So svojím BMW zapadol dve hodiny po polnoci v centre mesta do diery vo vozovke. Von z kabíny zvládol vyliezť sám, automobil však z "jazierka" museli s pomocou navijaka vyslobodiť hasiči. Prepadnutie vozovky podľa všetkého spôsobila havárie vodovodného potrubia pod cestou.

Taxikár zapadol do diery uprostred cesty na Lidickej ulici v sobotu skoro ráno. Automobil zostal zaborený prednou časťou do popraskaného asfaltu. "Vodič dokázal zo zapadnutého autá vystúpiť sám bez zranení. Privolaní hasiči zo stanice Cheb zaistili auto navijakom, aby nedošlo k ďalšiemu prepadnutiu," vykreslil hovorca portálu iDnes.cz krajských hasičov Martin Kasal.


Hasiči na miesto privolali žeriav, ktorým auto pôvodne chceli dostať z pasce von. "Nakoniec ho nepoužili. Auto postupne nadvihovali záchranárske vaky a navijakom vytiahli mimo prepadnutú dieru," objasnil KasalPrepadnutie vozovky podľa všetkého spôsobila havárie vodovodného potrubia pod cestou. Havarijná čata zastavila v ulici prívod vody a vodohospodári pristavili do ulice cisternu s pitnou vodou.

"Priamo na mieste skontrolovali prepad v ceste aj pracovníci plynárenskej pohotovosti, ktorí vylúčili, že by v tomto mieste viedol pod cestou plyn. Ulica je celá uzavretá až do zaistenia opravy," doplnil hovorca hasičov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy