Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
IMT Smile oslávi 20. narodeniny veľkolepo, kapela už jeden koncert vypredala
Zdielať na

IMT Smile oslávi 20. narodeniny veľkolepo, kapela už jeden koncert vypredala

Za 20 rokov existencie prežije jedna hudobná skupina naozaj dosť. Svoj prvý hit predstavila kapela pochádzajúca z Prešova - IMT Smile  v roku 1996. Teda pred 20 rokmi. Vtedy mal jej líder Ivan Tásler iba 17 rokov. Nuž a tento úspech sa hudobná skupina IMT Smile chystá osláviť vo veľkom štýle. 

Kapela IMT Smile mala možnosť zaspievať si na narodeninovom koncerte kráľovnej československého popu Mariky Gombitovej. Zaznela od nich pesnička Dvaja. "Je to pre nás veľká časť byť tu s vami Marika," prihovoril sa Ivan Tásler Marike Gombitovej na pódiu.

Prešovská kapela IMt Smile oslavuje tento rok dvadsať rokov. "V kapele hralo možno 30 muzikantov. Za ten čas určite boli aj nejaké hádky," prezrádza Ivan Tásler. Pôvodnú zostavu tejto kapely tvorili okrem bratov Táslerovcov aj Katka Knechtová či Peter Bič.

Kapela už má dvojgeneračných fanúšikov, za sebou aj turbulentnejšie obdobia. Ivan Tásler priznáva, že mu úspech občas prerástlo cez hlavu. "Možno som reagoval viac arogantne ako som mal. A nesprával som sa najslušnejšie," odpovedá Tásler na otázku, ako sa to prejavovalo. 

Veľkolepá oslava

Kapela sa rozhodla, že svoje dvadsiate narodeniny oslávi veľkolepo. "Bude to vo veľkom štýle. Celé sa to volá History a bude to v decembri," prezradil Tásler. 

"Jeden koncert sme už vypredali a pridávame druhú, ktorá bude tiež za chvíľu plná," uviedol Ivan Tásler. Na kocnerte budú spolu s kapelou aj Katka Knechtová, Peter Bič, Martin Migaš ale aj Marián Čekovský, ktorý naspieval hit "Myslím, že môže byť". Koncerty režíruje Ján Ďurovčík. 

Zdielať na

Súvisiace články