Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
V nedeľu odvysiela JOJka správy z námestia v Nitre
Zdielať na

V nedeľu odvysiela JOJka správy z námestia v Nitre

NITRA / Začiatkom septembra Televízia JOJ vyrazila na cesty a začala kočovať po slovenských mestách. Navštívili sme Bardejov a Liptovský Mikuláš a tento víkend zakotvíme v Nitre.

Do Nitry zavíta za fanúšikmi aj herec Ján Koleník. "Mám večer vystúpenie v Partizánskom, tak spojím príjemné s užitočným," hovorí herec. Ján ale Nitru dobre pozná, pretože Divadlo Andreja Bagara patrí k jeho obľúbeným. Dokonca priamo na námestí pred ním bude stáť pódium televízie JOJ. 

"Môžete sa tešiť na množstvo hercov, spravodajcov a aj redaktorov," hovorí brand manažer Roman Neuschl. Podpisovať sa budú od 14:30 do 18:30. "Do Nitry sa vraciame po troch rokoch, naposledy tam bolo veľmi príjemne," povedal Neuschl.

Počasie má byť mierne veterné, pršať má ojedinele. "Po Bardejove a Mikuláši, kde bolo veľmi horúco, to viacerí oceníme," dodáva manažér.  

Koleník sa len nefotí

Nitrania sa môžu tešiť na skupinu Gladiátor, Zuzanu Smatanovú, Petra Cmoríka a mnohých ďalších umelcov. Celý deň odmoderuje udalosť Vlado Voštinár. Na svoje si prídu aj najmenší. Televízia RIK sa s hodinovým programom prihovorí všetkým ratolestiam.

"Ja sa teším, že sa porozprávam s ľuďmi, nechcem sa len fotiť a podpisovať, ja rád vediem aj minikomunikáciu," hovorí Koleník. 

"Ak máte chuť a čas, zastavte sa v nedeľu na Svätoplukovom námestí v Nitre. Začíname už o 14:30," dodáva Neuschl.

Súvisiace články