Zatiahnuté
14°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Molly (18) a neplánované tehotenstvo. Takto sa s tým vysporiadala
Zdielať na

Molly (18) a neplánované tehotenstvo. Takto sa s tým vysporiadala

MINNESOTA / Osemnásťročná speváčka Molly Kate Kestner síce ešte nevydala žiaden album, napriek tomu dosiahla v krátkej dobe obrovskú popularitu. Stačila jedna chytľavá pieseň, ktorú si zložila sama. O talentovanej dievčine píše Huffington Post.

Rozladené piano

Pieseň, ktorou Molly prerazila, sa volá His Daughter (Jeho dcéra). Pojednáva o mladej žene, ktorá nechcene otehotnela. Opisuje aj jej vzťah s Bohom. Speváčka z Minnesoty pieseň zverejnila pred necelým mesiacom. Môže sa pochváliť viac než siedmymi miliónmi zhliadnutí. Vyslúžila si prezývku americká Adele.

Molly úspech nečakala. Text napísala za pätnásť minút a pieseň nahrala na rozladené piano svojej babičky. Existuje už aj štúdiová verzia a mladá žena si môže vyberať, do akej televíznej show príjme pozvanie.

Raketový štart

Pôvodne plánovala pokračovať v štúdiu na univerzite v Minneapolise. To sa pravdepodobne zmení. Podľa amerických médií dostala ponuky od niekoľkých hudobných vydavateľstiev.

Zatiaľ nemá agenta a z raketovej slávy si nerobí starosti. "Cítim sa šťastná. Žijem pre ten deň, ktorý je," prehlásila Molly.

Súvisiace články