Jasno
11°
Bratislava
Spievajúcemu kňazovi sa splnil sen!
Zdielať na

Spievajúcemu kňazovi sa splnil sen!

OLDCASTLE / Írsky kňaz Ray Kelly, ktorý sa stal senzáciou na kanáli YouTube.com, bol oslovený veľkými hudobnými vydavateľstvami. Chcú s nim nadviazať spoluprácu, píše írsky denník The Irish Times.

Nevie, čo skôr

Určite si spomínate na duchovného otca, ktorý zaspieval novomanželom notoricky známu pieseň od Leonarda Cohena Hallelujah. Okamžite sa stal hviezdou na sociálnych sieťach.

"Vedel som, že ma niekto natáčal. Reakcia ma však dostala. Odkedy je video na internete, hrnú sa mi ponuky na sobáše," priznal sympatický kňaz denníku The Irish Times.

Zvyká si na slávu

Talentovaného otca Kellyho oslovili spoločnosti Sony a Universal. Rokuje s oboma. Vyzerá to tak, že dostane nahrávaciu zmluvu. "Sny sa plnia," povedal kňaz, ktorý si postupne zvyká na popularitu.

Bohoslužbe sa venuje už dlhých 25 rokov. Plánuje vydať sólové CD, z ktorého výťažok venuje charite. Keď video s jeho spevom prekračovalo míľniky s 10 alebo 20 miliónovou hranicou, známi ho okamžite informovali. Írsky kňaz účinkoval už aj v reality show. Jeho vystúpenie si pozrite

#t=49" target="_blank" class="external-link-new-window" title="Opens external link in new window" data-htmlarea-external="1">TU.

Súvisiace články