Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Sex vedľa detského ihriska! Dvojica si užívala za bieleho dňa
Zdielať na

Sex vedľa detského ihriska! Dvojica si užívala za bieleho dňa

KOPER / Dvaja milenci sa oddávali vášni priamo v parku vedľa detského ihriska. Samozrejme ich nakrútil okoloidúci, ktorý toto video zavesil na videosieť YouTube.

Upozornenie: Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Milenci si užívali vášnivé chvíle v parku, ktorý navštevujú rodiny s deťmi. Podľa talianskeho portálu livesicilia.it video bolo v momente zverejnené v miestnom bulvári. 

Sex na verejnosti je pritom jeden z pätnástich tipov, ako si spestriť sexuálny život pred tridsiatkou. 

Sex pri Úrade vlády

Tento pár nie jediný, ktorý podľahol hormónom na verejnosti. O rozruch sa postarali mladíci v Bratislave, neďaleko Úradu vlády.

Niekde medzi záhradou Prezidentského paláca a úradom vlády sa oddávali telesnej rozkoši devätnásťroční Miroslav a Nikola. Možno ani netušili, že za to môžu dostať tri roky basy. Mali však smolu, ich divošstvo si všimla okoloidúca hliadka.

Tomu, čo robili, sa v policajnej reči vraví prečin výtržníctva formou spolupáchateľstva. "Poverený policajt obvinil dve osoby z prečinu výtržníctva. Osoby boli pod vplyvom alkoholu," uviedol hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru František Peczár. Za milovanie sa na verejnosti im tak hrozia až tri roky basy!

33 eur za sex na verejnosti

Sex na verejnosti skúsil každý tretí Slovák! Vyplýva to z prieskumu poisťovne Genertel, ktorý bol zverejnený v roku 2013.

Mali ste už niekedy sex za volantom?

Nie, nikdy 65,57%
Áno, v odstavenom aute 29,12%
Áno, aj počas jazdy 4,53%
Áno, skončilo to nehodou 0,78%

Auto skrýva v sebe celý rad možností. Vyskúšať k tomuto účelu môžete postupne všetky časti auta, no ak spôsobíte verejné pohoršenie, neminie vás pokuta 33 eur.

Súvisiace články