Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
NESKUTOČNÉ VIDEO: Pozrite sa, čo vyviedol tento policajt
Zdielať na

NESKUTOČNÉ VIDEO: Pozrite sa, čo vyviedol tento policajt

HOUSTON / Na mužov zákona sa niekedy pozeráme veľmi negatívne. Pozitívnym príkladom sa stal americký policajt Ariel Soltura, ktorý upútal pozornosť celého sveta. Počas služby išiel po jednej z ulíc amerického mesta Houston. Pred autom zbadal chlapca s loptou, ktorý prechádzal cez cestu. Policajt zastavil vozidlo a spravil niečo neuveriteľné, čo chlapec určite nečakal. Autentické video zverejnil server Live Leak.

Práca môže počkať

"Všimol som si na ulici chlapca s loptou v ruke. Hral americký futbal len vo svojej mysli, keďže bol úplne sám," povedal policajt Ariel Soltura pre televíziu FOX 26 Houston. Policajt nezaváhal, vystúpil z auta a zahral si s chlapcom obľúbenú loptovú hru.

"Filozofiou na našom oddelení je, že keď vidíme dieťa na ulici kopať do plechovky, vymeníme mu ju radšej za loptu," dodal muž zákona.

Záznam z policajnej kamery, umiestnenej v aute, sa dostal na internet. Nahrávka vyvolala veľa pozitívnych reakcií a stala sa hitom vo virtuálnom svete. "Zatiaľ čo pre niekoho nemusia dve minúty hry nič znamenať, pre iného môžu znamenať všetko," napísal miestny policajt na sociálnej sieti.

Live Leak, TV JOJ

Súvisiace články