Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Night Run. S moderátormi JOJ sa dajú vyhrať Tatry!
Zdielať na

Night Run. S moderátormi JOJ sa dajú vyhrať Tatry!

VYSOKÉ TATRY / JOJ-ke to v poslednej dobe dobre behá! Moderátori a redaktori majú jednoducho výbornú kondičku a v behu nevidia len šport a palec hore pre telo, ale aj skvelú zábavu! Tentokrát sa rozhodli vytiahnuť päty z hlavného mesta a rozdajú si to v našich najvyšších horách...

Chcete si aj vy užiť víkend pre dve osoby na dve noci v 5-hviezdičkovom exkluzívnom hoteli vo Vysokých Tatrách aj s bezplatným vstupom do SPA? Stačí Vám, ak správne odhadnete, ktorý/á moderátor/ka odbehnú najlepší čas!

ŽENY: Táňa Slivková, tvar SMS - NOVINY medzera 1, Klaudia Guzová, NOVINY medzera 2, Soňa Chotárová, NOVINY medzera 3. MUŽI: Ján Mečiar, tvar SMS - NOVINY medzera 4, Dalibor Skladan, NOVINY medzera 5, Adam Zavřel, NOVINY medzera 6. Správu posielajte na číslo 7506, jej cena je 1,20€ s DPH...

Súboj redakcií

Súboj redakcií, kolegov a kolegýň. Ale nie v boxe či jazykolamoch, ale v behu na dlhej, 8-kilometrovej trati. To je výzva! Najmladším účastníkom z mužskej trojice je dravý a čerstvo ženatý, 27-ročný Adam Zavřel. Údajne veľký ašpirant na víťazstvo.

Topánky aj lodičky na mieru

Kto si dáva šiť topánky na mieru. Bez 6 kilogramov váži rovných sto a meria 182 centimetrov. Je známy ako štvornohý diabol, no vy ho poznáte z KRIMI. Dalibor Skladan si tiež zmeria sily. A posledný z mužskej trojice je moderátor, ktorý sa vie obracať, Janko Mečiar.

Zo ženskej trojice si 8-kilometrovú trasu až na Štrbské pleso vyskúšajú Klaudia Guzová, bývalá rosnička a reportérka Novín o 17-tej. Jej heslo? Vidíme sa v cieli. Motorky a rýchle autá zbožňuje zasa topstárica Soňa Chotárová. Doma bude musieť nechať lodičky... Najmladšou bežkyňou bude Táňa Slivková. Kto je váš tip?

Všetko o hokejových MS na jednom mieste. Čítajte TU.

Súvisiace články