Polojasno
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Mark je späť! Toto je jeho pieseň Slovákom vol. 2
Zdielať na

Mark je späť! Toto je jeho pieseň Slovákom vol. 2

LOS ANGELES / Spomínate si ešte na amerického lektora Marka Christensena? Áno, to je ten sympatický mladík, ktorý zložil Slovákom pred nedávnom pieseň. Nemala síce veľmi hlavu ani pätu, ale mnohých zahriala na duši. Prečo? Lebo Mark našu krajinu jednoducho miluje!

Máte zaujímavé video? Pošlite ho sem. Ďakujeme!

"Ahoj, dobrý deň. Mám pre vás vzrušujúce vyhlásenie: Na začiatku júna sa vraciam späť na Slovensko. Veľmi sa na to teším," hovorí v úvode svojho nového videa.

Druhá pieseň dáva väčší zmysel

Aj jeho ďalšia pieseň je "pozliepaná" z slovíčok, ktoré sa zrejme naučil počas svojho lektorského pobytu na Slovensku. I keď treba uznať, že Mark sa od zloženia svojej prvej piesne jednoznačne zlepšil a už mu nerobí taký problém vyjadrovať svoje myšlienky v inej ako svojej rodnej reči.

Vyznáva sa tiež, že mu Slovensko chýba a už má Ameriky dosť, pretože v nej nemajú okrem iného horalky. Číslu deväť ale ostáva verný, lietadlo z Spojených štátov mu vraj odlieta práve vtedy...

Slovensko mu prirástlo k srdcu

Američan Mark Christensen učil anglický jazyk žiakov na Myjave. Potom odletel späť do Kalifornie. Malé Slovensko mu ale prirástlo k srdcu. A tak nám zložil pieseň. Tá sa začala šíriť najskôr medzi jeho priateľmi a netrvalo dlho, kým sa z nej stal na Slovensku hit. 

Milé aj šokujúce. Tu sú najlepšie amatérske kúsky všetkých čias...

YouTube/ISIFA

Súvisiace články