Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
VIDEO. V bozkávaní je sila. A skrýva aj jeden magický trik...
Zdielať na

VIDEO. V bozkávaní je sila. A skrýva aj jeden magický trik...

FLORIDA / Nebudete sklamaní. Stačí si vložiť svoju vlastným menom podpísanú kartu do úst, pobozkať ma a trik je na svete! Presne toto sľubuje dievčatám, spolužiačkam, kamarátkam, neznámym jeden prešibaný Američan. A hoci si tak vyslúžil určite viac bozkov za život než ktokoľvek iný, ženy očaril aj inou mágiou...

Triky a bozky

Len v priebehu týždňa dokázal svojím bozkávacím videom nahnať desať miliónov klikov a videní. Už v tom sa skrýva jeho mágia. Stuart Edge je taký normálny Američan, ktorý si raz zabudol vizitky a tak sa nahneval, kúpil si balík kariet a svojím čarovaním ich rovno pred publikom zmenil na vizitky.

Vtedy mu viacerí poradili, aby svoje triky predvádzal na svojom vlastnom kanáli. Ale - ako to spraviť? Nuž jednoducho - nakrútiť videá, založiť blog, zverejňovať na Youtube a sláva je na svete. "Nikdy som si nemyslel, že dokážem v jednom videu skĺbiť čarovanie a bozkávanie," píše Stuart pod videjkom. No dokázal to!

V bozkávaní je sila

Veľmi sexi bozk na pery totiž spojil s trikom výmeny kariet. Srdcové eso podpíše dievča, srdcového kráľa chlapec. Kartu si potom vložia medzi zuby do úst, zahryznú sa do nej a partnera pobozkajú ľahko na pery. Po vybratí kariet však ostali mnohí prekvapení. Vymenili sa! A ako tomu hovorí Stuart? "V bozkávaní je sila..." Pozrite sa!

A hoci novodobí čarodejníci pozadie svojich trikov neprezrádzajú, niektorí si ľahko domysleli, že za kúzlom leží zrejme výmena kariet tesne predtým, ako si jednu vloží do úst dievča (už predpripravenú a podpísanú Stuartom) a druhú zase Stuart... Či?

Máte zaujímavé video. Pošlite ho sem. Ďakujeme!

Milé aj šokujúce. Tu sú najlepšie amatérske kúsky všetkých čias...

YouTube.com

Súvisiace články