Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Šou plná erotiky a sexu! Takto sa Andy odviazal...
Zdielať na

Šou plná erotiky a sexu! Takto sa Andy odviazal...

Sexy telo, duša romantika - aj to vám vie ponúknuť striptér Andy. A nielen to. Počas svojho vystúpenia je naozaj odvážny. Ženám dovolí počas striptízu, aby sa ho dotýkali a dokonca pred divákmi preskúma aj ich telo.

Spočiatku sa hanbil

Striptér Andy je v biznise už 20 rokov. Málokto by mu hádal, že má tesne pred štyridsiatkou. Tak ako väčšina striptérov začínal najprv s klasickým tancom. Hneď jeho prvé vystúpenie bolo pred obrovskou masou ľudí.

"Bolo to v Nemecku na veľkej diskotéke, okolo 2000 ľudí. Bol som na pódiu a triasol som sa. Nevedel som, čo robiť. Nakoniec som to zvládol, ale bolo to hrozné," priznal sa Andy.

Viac sa však červenal na jednej šou v Rusku. Nemohli za to roztúžené fanúšičky, ale skôr pódiové efekty. Celé pódium bolo totiž mokré, Andy si to neuvedomil a spadol z neho.

Ženy zvádza rád

Kým na pódiu je šéfom Andy, mimo neho je to skôr naopak. Zvádzanie tak necháva skôr na ženy. Na pódiu to však nevyzerá až tak nevinne.

Dotýkať sa vypracovaného tela môže nielen vybraná dievčina, ale aj sám Andy preskúma telo svojej vyvolenej. V jeho obrovských dlaniach tak končia prsia dievčiny na pódiu. Slečna sa pritom vôbec nebráni.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články