Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tragédia v supermarkete! Na ľudí spadla strecha
Zdielať na
Zahraničie

Tragédia v supermarkete! Na ľudí spadla strecha

Obyčajné nakupovanie v obchode sa zmenilo na holý boj o život. Na zákazníkov supermarketu sa z ničoho nič zrútila strecha. Tá nevydržala nápor snehu. Tragédia si vyžiadala jednu obeť a deväť zranených ľudí. Nikto však nevie, koľko osôb je stále pod troskami...

K nešťastiu došlo približne o pol siedmej večer nášho času v ruskom Petrohrade. Na mieste okamžite začala obrovská záchranná akcia. Desiatky kamiónov a mechanizmov - bagrov i rýpadiel - sa podieľalo na odstraňovaní pozostatkov zosypanej strechy. Pod náporom snehu sa zrútilo približne 500 štvorcových metrov strechy budovy O'Key, tretej najväčšej predajne potravín v meste.

Zatiaľ jedinou známou obeťou kolapsu strechy v supermarkete je žena. Potvrdili to zasahujúci záchranári. Zo zranených sú na tom najhoršie dvaja nakupujúci, ktorí pri nešťastí utrpeli veľmi ťažké zranenia. Nachádzajú sa v nemocnici a sú v kritickom stave.

Rusko tak v priebehu pár dní zastihlo ďalšie nešťastie. Iba v pondelok pri teroristickom útoku na moskovské letisko Domodevovo zahynulo 35 ľudí a 180 ďalších utrpelo zranenia.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy