Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Autentické zábery z moskovského pekla!
Zdielať na
Zahraničie

Autentické zábery z moskovského pekla!

Zdroj: SITA

Teroristický útok na moskovskom letisku Domodevovo sa v priebehu jediného dňa stal internetovým fenoménom. Samovražedný akt, pri ktorom zahynulo 35 a zranilo sa až 180 ľudí, je témou číslo jeden na všetkých celosvetových spravodajských serveroch.

Na populárnom Youtube sa po zadaní slov "moscow airport bomb" zobrazí 399 výsledkov. Prevažne ide o reportáže rôznych televízií, na portály sa však dajú nájsť aj autentické zábery pre silnejšie žalúdky.

V utorok ráno v médiách zarezonovali zábery z priemyselnej kamery letiska, na ktorých je výbuch zachytený. Okamihy predtým sa po letisku pohybujú nič netušiaci cestujúci. Náhle priestor oslní jasný záblesk výbuchu a letiskový stereotyp sa zmení na krvavý horor. Teroristi použili trieštivú výbušninu, aby obetiam spôsobili čo najväčšie zranenia.

Na druhom videu sú zobrazené amatérske zábery priameho svedka len niekoľko sekúnd po výbuchu. Z oblaku dymu sa vynárajú mŕtve telá, po hale sa pohybujú šokovaní cestujúci a personál letiska a snažia sa dostať preč z miesta hrôzy. V kalužiach krvi ležia opustené kufre a cestovné tašky. Upozorňujeme, že tento materiál je drastickej povahy.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy