Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Vyfackal učiteľky pre nepripustenie syna k maturitám
Zdielať na
Zahraničie

Vyfackal učiteľky pre nepripustenie syna k maturitám

Zdroj: Russell James Smith/ilustračné

Otec vyfackal učiteľky za to, že nechceli pripustiť jeho syna k maturite

Dve učiteľky nechceli pre zlý prospech pripustiť jeho syna k maturitnej skúške. Pri návšteve školy tak kantorky vyfackal v kabinete, jednu z nich dokonca držal pod krkom!

Študentovi rodičia prišli do školy včera ráno, aby sa informovali o synovom prospechu. Prvá učiteľka ich pozvala do kabinetu, rozhovor o chlapcovi však otec nečakane prerušil tým, že jej uštedril facku a odišiel z kabinetu.

Potom s manželkou zavítal do kabinetu ďalšej pedagogičky, ktorú tiež vyfackal. „Kantorka chvíľu popisovala študentove neúspechy. Muž ju ale nenechal ani dopovedať. Mal ju chytiť pod krk a odhodiť do rohu, kde jej mal uštedriť aj facku. Z kabinetu potom rýchlo odišiel i s manželkou,“ uviedol policajný hovorca Aleš Mergental.

Napadnuté učiteľky podľa neho išli ihneď na vedenie školy, odkiaľ zavolali políciu. „Policajti krátko nato vypočuli agresívneho muža na policajnom oddelení. Nateraz riešia túto udalosť v rovine priestupku, nie je ale vylúčené, že by sa po zistení ďalších informácií nemohlo jednať o podozrenie zo spáchania trestného činu výtržníctva, za ktorý zo zákona hrozia až dva roky väzenia,“ doplnil Mergental.

Informáciu priniesol portál novinky.cz.

Zdielať na

Najčítanejšie správy