Jasno
14°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Aj Taiwan má svoju Susan Boyle!
Zdielať na

Aj Taiwan má svoju Susan Boyle!

Zdroj: YouTube.com

Jeho pieseň I Will Always Love You obletela celý svet a stal sa tak jednoznačne senzáciou roka 2010. Lin Yu Chun však vyzerá neuveriteľne obyčajne a nenápadne. Nik nečakal, čo napokon na pódiu predviedol.

Jeho pieseň I Will Always Love You (od Whitney Houston) spôsobila zimomriavky nielen celej porote televíznej šou, ale divákom a napokon aj fanúšikom stránok YouTube a ďalších, na ktorých sa video spievajúceho obyčajného chlapca objavilo. Vystúpenie Lina mnohí porovnávajú s neuveriteľným objavom minulého roka - Susan Boyle, ktorá prekvapila v Britain´s Got Talent šou.

Keď táto postaršia dáma vystúpila na javisko, všetci pochybovačne krútili hlavami nad jej ambíciami. Keď však začala spievať, ovácie sa zdvihli hneď niekoľkokrát počas piesne a napokon si jej vystúpenie vyslúžila standing ovation. Jeden zo šokovaných porotcov povedal: "Si pre mňa tým najväčším prekvapením, aké som zažil v tejto šou počas celých troch rokov."

Niektorí Linovi fanúšikovia žartujú, že by sa Lin mohol pripojiť k turné speváčky Whitney Houston a spievať za ňu spoza opony. Jej comeback totiž sklamal tisícky speváčkiných fanúšikov, keď sa na pódiu predviedla ako žena takmer bez hlasu a len so "škrekotom", ako mnohí jej spev opísali. Momentálne odvolala niektoré zo svojich európskych vystúpení kvôli pľúcnej chorobe.

Svoje vystúpenie Lin venoval matke, ktorá ho podľa jeho slov sama vychovávala. Na svoj blog napísal na svoju rastúcu popularitu toto: "Snívam?"

;hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="620" height="373">

Najčítanejšie správy