Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Študenti usporiadali hromadnú súlož v múzeu
Zdielať na
Zahraničie

Študenti usporiadali hromadnú súlož v múzeu

Zdroj: Nara Vieira da Silva Osga

Akciou, ktorú si celú nafotili a vystavili na internete, údajne chceli podporiť medveďov, "totemové zviera starých Slovanov", ktorých v Rusku ubúda.

Skupinovým sexom sa v moskovskom Múzeu biológie pobavilo niekoľko  študentov Moskovskej štátnej univerzity (MGU).

Akciou, ktorú si celú nafotili a vystavili na internete, údajne chceli podporiť medveďov, "totemové zviera starých Slovanov", ktorých v Rusku ubúda, vraj rovnako ako ľudí. Študenti sa už stali hrdinami ruských internetových diskusií. Vedenie MGU teraz rieši, ako ich potrestá.

Svoj nápad totiž uskutočnili deň pred ruskými prezidentskými voľbami, v ktorých vyhral prokremeľský kandidát Dmitrij Medvedev, označovaný za následníka súčasného prezidenta Vladimíra Putina.

Heslo akcie "(Súlož) za následníka, medvedíka" je tak možné čítať hneď niekoľkými spôsobmi. Užívatelia ruského internetu už aj stihli zistiť, že plagát s rovnakým "podvratným" heslom ktosi rozvinul na konci februára pri demonštrácii prokremeľského hnutia Maladaja Gvardija na Medvedevovu podporu.

"Teraz to riešime. Bude rokovanie študijnej rady, kam prídu profesori a učitelia. Ja ako dekan predložím situáciu a nejako sa rozhodneme. Je možné, že to ešte nebude na vylúčenie," povedal agentúre RIA Novosti dekan filozofickej fakulty MGU Vladimir Mironov.

Dodal, že s provinilcami i ich rodičmi už vedenie univerzity hovorilo, hlavní organizátori akcie vraj nie sú študentami školy.

Zdielať na

Najčítanejšie správy