Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
REPORTÁŽ Z BOSTONU. Obyvatelia sa lúčili so statočným policajtom
Zdielať na

REPORTÁŽ Z BOSTONU. Obyvatelia sa lúčili so statočným policajtom

BOSTON / Tisíce ľudí sa prišli v Bostone rozlúčiť s policajtom Seanom Collierom, ktorý zahynul pri zadržiavaní údajných útočníkov.

Bostonský technický inštitút bol dnes preplnený ľudmi. A mnohí ďalší sa dovnútra vôbec nedostali. Tisícky obyvateľov Bostonu sa prišli rozlúčiť s policajným dôstojníkom, ktorý zahynul pri naháňačke podozrivých z bombového útoku počas bostonského maratónu.

Rozlúčiť sa prišiel aj americký viceprezident

Svojho kolegu boli na poslednej ceste odprevadiť tisícky policajtov zo všetkých kútov USA. Pozvanie prijal i americký viceprezident Joe Biden s manželkou. Ľudia, ktorý Seana Colliera poznali o ňom tvrdia, že bol nielen odvážnym policajtom, ale aj dobrákom,  poctivcom a skvelým otcom rodiny. Tá prežíva obrovskú tragédiu! Už včera sa konal súkromný pohreb, dnes to bolo predovšetkým poďakovanie jeho kolegov i obyvateľov Bostonu za verejnú službu.

Smútočný pochod sprevádzali prísne bezpečnostné opatrenia

V pohotovosti boli aj obrnené vozy. Už včera a predvčerom sa obyvatelia Bostonu lúčili aj s dvomi obeťami bostonského maratónu Krystle Campbellovou a iba osemročným Martinom Richardom 

Téme sa venuje reportér Martin Krpač. INFORMÁCIE ONLINE TU.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy