Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kto bude víťazom prestížneho ocenenia IT Firma roka 2013?
Zdielať na

Kto bude víťazom prestížneho ocenenia IT Firma roka 2013?

BRATISLAVA / Rozhodnúť sa, komu zveriť do rúk výrobu nového reprezentatívneho webu, koho poveriť tvorbou špecializovaného softvéru, hardvéru alebo vývojom mobilnej aplikácie, nie je vôbec jednoduché. Na trhu pôsobí veľké množstvo IT spoločností a vybrať si toho správneho partnera, ktorý zásadným spôsobom ovplyvní výsledok projektu, je nemenej dôležité, ako ostatné zložky biznis plánu a realizácie projektu.

Rozhodne porota

Pri výbere IT partnera môžu byť nápomocné niektoré ocenenia, ktoré sú firmám udeľované nezávislými porotami a ktoré sa snažia o objektívny pohľad na výkon hodnotených. 

Medzi takéto hodnotenia patrí aj ocenenie IT Firma roka, ktoré sa každoročne udeľuje najlepším IT spoločnostiam, pôsobiacim v Slovenskej republike. V rámci neho hodnotí nominované spoločnosti nezávislá porota zložená z odborníkov v oblasti informačných technológií.

Hodnotenie prebieha na základe nasledovných kritérií:

        exportné aktivity, vývoz produktov s vysokým obsahom vlastnej pridanej hodnoty

        uvedenie unikátnych produktov a služieb, rozvoj nových trhových segmentov

        investície do rozvoja firmy, školenia a vzdelávania zamestnancov                       

        spolupráca vo výskume a vývoji s akademickou sférou, výskumnými ústavmi

        verejnoprospešné projekty, podpora školstva a zdravotníctva, osvetová činnosť

 

Na základe širokého spektra hodnotených parametrov je hodnotenie IT Firma roka odborníkmi považované za prestížne a zákazníkmi vnímané ako významný faktor, ktorý berú do úvahy pri výbere partnera na implementáciu IT projektu.

Firma roka? V hre aj MONOGRAM

Medzi nominovaných v kategórii IT  Firma roka sa tento rok zaradila aj slovenská spoločnosť MONOGRAM Technologies, ktorej dominantou je vývoj softvéru a hardvéru na mieru, tvorba portálových riešení a mobilných aplikácií.

Aj portál JOJ, na ktorom sa momentálne nachádzate, a jeho mobilná verzia je dielom tejto spoločnosti. Okrem riešení šitých na mieru ponúka hotové produkty, napríklad multimediálny e-learningový systém TrainVideo, videokonferenčný systém MeetVideo, tlmočnícky systém Linguo, konzultačný systém v oblasti telemedicíny MedVideo alebo platformu pre tvorbu vlastných mobilných aplikácií bez programovania CoverPage.

PRIAMY PRENOS na webe

Spoločnosť je na trhu od roku 2005 a za ten čas realizovala množstvo rozsiahlych a komplexných projektov. Jej hlavným cieľom je tvorba inovatívnych riešení, ktoré poskytnú klientom pridanú hodnotu a zabezpečia tak ich spokojnosť. 

Víťaz prestížneho ocenenia IT Firma roka bude vyhlásený už 3.októbra 2013 na slávnostnom večere IT GALA, na ktorom sa zúčastnia zástupcovia najvýznamnejších firiem infokomunikačného priemyslu, a tiež vedúci predstavitelia štátnej správy a súkromného sektora. Priamy prenos z podujatia bude možné sledovať na www.itnews.sk.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články