Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Muž si podľa polície nahrával styk so študentkou a vyhrážal sa jej
Zdielať na

Muž si podľa polície nahrával styk so študentkou a vyhrážal sa jej

PREŠOV / Prešovskí policajti vyšetrujú veľmi chúlostivý prípad. Štyridsaťtriročný muž mal vydierať mladú študentku. Podľa zdroja televízie JOJ si mal počas intímnych chvíľ s mladou slečnou zhotoviť video a neskôr sa jej vyhrážal jeho zverejnením.

Štyridsaťtriročný muž, ktorý má doma ženu a deti, sa mal stretávať s mladou, iba 16-ročnou študentkou. Podľa zdroja televízie JOJ mal dievča neskôr prenasledovať a vyhrážať sa jej, že zverejní video s veľmi chúlostivým obsahom. Obvinený muž to však popiera.

"Ona si tak vymyslela, že ja ju vydieram, ale to nie je pravda," hovorí obvinený. Polícia je vzhľadom na citlivosť prípadu vo vyjadreniach veľmi zdržanlivá. To, čo doposiaľ zverejnili, sú skutky, z ktorých 43-ročného muža po jeho zadržaní obvinili. "Prešovský vyšetrovateľ obvinil muža z vydierania a z nebezpečného prenasledovania," informuje hovorca prešovskej polície Daniel Džobanik.

"Boli sme kamaráti, ja nehovorím že nie, ale inač s ňou som nemal nič, žiadny sex nič," pokračuje obvinený. "Sudca pre prípravné konanie OS Prešov zobral obvineného do väzby na základe obavy, že by mohol pokračovať v trestnej činnosti," uviedla hovorkyňa súdov v Prešovskom kraji Ivana Petrufová. "Nech si nájdu tých páchateľov, čo s ňou mali sex a nie ja," dodáva obvinený.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy