Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
V centre mesta skrížila vodičovi cestu srna
Zdielať na

V centre mesta skrížila vodičovi cestu srna

Zdroj: TV JOJ

HUMENNÉ / V blízkosti železničnej stanice prišlo v stredu dopoludnia ku kolízií. Na štvorprúdovke skrížila vodičovi cestu srna

Na východe slovenska v meste Humenné prišlo k nehode. Vodičovi skrížila cestu srna. Ku kolízií prišlo na štvorprúdovej ceste v blízkosti železničnej stanice. K zraneniu osôb našťastie nedošlo. 

"Policajti miesto nálezu zabezpečili a privolali príslušného poľovného hospodára, ktorý si zver prevzal," povedal hovorca KR PZ Prešov Daniel Džobanik. Komu zviera skrížilo cestu známe nie je. Po príchode políciu už bola na vozovke iba uhynutá srna. "Tá srna bola nahnaná do centra mesta nejakými zdivočelými psami alebo inými šelmami. Zver, keď je napadnutá šelmami, uteká k človeku," vyjadril sa predseda poľovníckej komisie pri Obvodnej poľovníckej komore Humenné. Podľa poľovníka musela byť srna dotlačená do takej núdze, že hľadala útočisko u človeka. "Vodiči majú len veľmi krátky čas na reakciu a aj z tohto dôvodu sa zrážku v mnohých prípadoch ani nedá zabrániť,"  uviedla hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Migaľová. 

K takejto kolízií príde totiž len zriedka a aj to je dôvod prečo sa zo strany vodiča predvídať nedá. 

Pozrite si naše video z archívu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy