Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na východe pri nehode vyhasol ľudský život
Zdielať na

Na východe pri nehode vyhasol ľudský život

Archívna reportáž

POPRAD,PREŠOV / V Prešove vo štvrtok ráno kolabovala doprava snáď vo všetkých smeroch. Vodiči čakali v kolónach desiatky minút. K chaosu prispeli dopravné nehody. Pri jednej žiaľ vyhasol ľudský život.

Kolóny, zápchy a nervozita za volantom. Takto to vyzerá v Prešove každé ráno. Vo štvrtok sa toho pridali dážď a tri nehody v rovnakom čase. Pod všetky sa zrejme podpísala neprimeraná jazda po mokrej a šmykľavej ceste. Takto sa reťazovo zrazili autá na Sídlisku 3. Na Sabinovskej ulici museli pre nehodu úplne uzavrieť cestu smerom na Sabinov i do mesta. Nehoda sa stala na mieste častých nehôd. V zákrute, ktorá na mokrej ceste vynáša.

Krátko na to všetky záchranné zložky smerovali aj na diaľnicu smerom na Poprad. Asi dva kilometre pred Prešovom vyletelo auto z cesty a skončilo po prevrátení opreté o svah. Ako prví boli na mieste hasiči. Tí zraneným poskytli prvú pomoc. Jednu ženu museli na mieste oživovať aj privolaní záchranári. Žiaľ, bezúspešne.

"Vozidlo bolo zabezpečené proti úniku prevádzkových kvapalín, proti pohybu a vzniku požiaru," povedal veliteľ zásahu Anton Štelbacký. "V prípade začal vyšetrovateľ trestné stíhanie vo veci usmrtenia," informuje hovorkyňa prešovskej polície Jana Migaľová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy