Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Týranie skrývala dlhé roky. Zachránila ju jej teta
Zdielať na

Týranie skrývala dlhé roky. Zachránila ju jej teta

KROMPACHY / Teréziu mal týrať jej manžel. Svoje trápenie podľa príbuzných skrývala niekoľko rokov. Až pokiaľ ju dobitú nestretla v potravinách jej teta.

V zajatí tyrana bola Terézia štyri roky a nevedela s tým nič urobiť, iba ticho trpela. "Napáda ma, znásilňuje a zakazuje mi chodiť k rodine. Mám troch chlapcov a pre nich potrebujem žiť," hovorí nešťastná Terézia. 

Všetko sa to skončilo iba pred pár dňami. Dobitú ženu stretla jej teta. Tej bolo ihneď jasné, čo sa za zatvorenými dverami deje. Bola tak zbitá, že sa musela vymaľovať úplne, aby jej to nebolo vidno. Vtedy ju zbil aj do bezvedomia. Ona si to vôbec nepamätá, proste sa len prebrala doma. Izoluje ju od nás, mení jej telefón, mení jej čísla," opisuje situáciu jej brat Cyril. 

Rodina napokon vzala dobitú ženu preč a po ošetrení v nemocnici smerovali na políciu. "Spišskonovoveský vyšetrovateľ v danej veci začal trestné stíhanie pre zločin týrania blízkej a zverenej osoby v súbehu so zločinom sexuálneho násilia," uvádza policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. Na polícii Teréziu poznajú, už niekoľkokrát podala na manžela trestné oznámenia, ale vždy ho nakoniec stiahla. Polícia má tak zviazané ruky. Tentokrát je ale týraná manželka napevno rozhodnutá rozviesť sa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy