Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Starší muži si užívali s dievčatami z Nálepkova, jedno malo len 13 rokov
Zdielať na

Starší muži si užívali s dievčatami z Nálepkova, jedno malo len 13 rokov

Vekové obmedzenie 18+

Obsah článku nevhodný pre maloletých

Článok môže obsahovať:

  • Produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • Sex, nahotu a iný nsfw obsah
  • Násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
Hlavná stránka

NÁLEPKOVO / V nálepkovskej časti Tretí Hámor si traja muži užívali s mladými obyvateľkami osady. Celý prípad odštartovalo skúmanie, prečo dievčatá majú množstvo vymeškaných hodín na základnej škole. Prípad rieši kriminálka.

Reportáž nie je vhodná pre maloletých a mladistvých. 

Traja dospelí muži si brávali dievčatá z nálepkovskej osady, jedna z nich mala len trinásť rokov. "Zneužívali nás na sex," hovorí trinásťročná Kristína.

Podľa nej sa orgií zúčastňovali aj jej dve mladé kamarátky. Namiesto do školy, chodili do jedného z domov. Tam si s nimi podľa polície užívali traja chlapu vo veku 60,40 a 32 rokov. "Neviem koľko malil rokov. Luky mal 32," dodáva Kristína. 

Hrozí im desať rokov

V dome trávili dievčatá približne polhodinu, chodili tam viac ako mesiac. Muži pre ne chodili autom. Niekedy ich vyzdvihli v dedine, inokedy pred domov. Za sex podľa jedného z dievčat nedostali nič. "Bol som aj vypovedať. A ja si neprajem, aby mi tu niekto chodil," povedal obyvateľ domu. 

"Spišskonovoveský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu sexuálneho zneužívania a iné v troch prípadoch. V súčasnej dobe boli už aj vznesené obvinenia konkrétnym osobám," uviedla hovorkyňa košickej krajskej polície Jana Mésarová. 

Keďže ide o citlivý prípad, polícia ho veľmi komentovať nechce. Obvinenej trojici mužov hrozí desaťročné väzenie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy