Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Dráma v Nálepkove! Opitý osadník útočil sekerou
Zdielať na

Dráma v Nálepkove! Opitý osadník útočil sekerou

NÁLEPKOVO / V osade neďaleko Nálepkova (okr. Gelnica) tiekla krv. Po údere sekerou zostal na zemi ležať tridsaťtriročný muž. Zoltána zrazil k zemi jeho sused. Dôvod je podľa manželky zraneného muža ťažko pochopiteľný.

Krvavá bitka sa odohrala pred dverami Zdenovho bytu, keď udrel Zoltána sekerou. "Zrazu zobral sekeru a udrel ho do hlavy. Nechcel ani povedať, že o čo sa jedná," hovorí družka zraneného Zoltána Natália.

Opití susedia

Zoltán posilnený alkoholom sa išiel opýtať suseda, prečo opakovane útočí na jeho rodinu. Rovnako podgurážený Zdeno namiesto odpovede suseda napadol. 

Zdeno z bytu utiekol zadným oknom. Policajti ho podľa našich informácií našli u rodiny vo vedľajšej osade. Zoltána zatiaľ ošetrovali záchranári. "Spuchlo mu oko a má ho celé čierne," opisuje Zoltánová družka.

Napadnutý osadník v nemocnici

" Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví. Polícia zadržala podozrivú osobu ešte v noci.  Okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho  vyšetrovania," uviedla hovorkyňa košickcýh krajských policajtov Jana Mesárová.

Napadnutý osadník je s vážnymi poraneniami hlavy hospitalizovaný v spišskonovoveskej nemocnici. Miestni tvrdia, že pokiaľ tu Zdeno nebol, v osade bol svätý pokoj.

Podľa Natálie má jej partner po údere hlavy prasknutú lebku a krvácanie do mozgu. "Pacient bol hospitalizovaný na oddelení Anesteziológie a intenzívnej medicíny. Momentálne je už v stabilizovanom stave," uviedol hovorca siete nemocníc Svet zdravia Tomáš Kráľ.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy