Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nehoda na Šturci. Vodič počas jazdy odpadol
Zdielať na

Nehoda na Šturci. Vodič počas jazdy odpadol

ŠTUREC / Náhla nevoľnosť a strata vedomia sa podpísali pod vážnu nehodu, ktorá sa stala na Šturci. Pod návesom kamióna skončilo osobné auto, ktorého vodič počas jazdy odpadol. Ako prví mu pomáhali vodiči okoloidúcich vozidiel.

Auto pred nárazom vôbec nebrzdilo, vodič nad ním už v tej chvíli nemal žiadnu kontrolu. Kamión stál pod Šturcom na semafóre a auto doňho narazilo zozadu.

"Dostal asi epilepsiu, narazil do mňa," opisuje šofér kamiónu. Po náraze sa muž v aute nehýbal. Kamionista mu bežal okamžite pomáhať. "Vytiahli sme mu jazyk, bol celý fialový už," pokračuje šofér kamiónu. 

Pod nehodu sa podpísala náhla nevoľnosť. "V dôsledku zdravotnej indispozície nabúral do kamióna vodič osobného auta," informuje hovorkyňa banskobystrickej polície Mária Faltániová. Iba vďaka okamžitej prvej pomoci a rýchlej reakcii vodiča kamióna, to neskončilo nešťastím. Tridsaťštyriročného muža previezli záchranári do nemocnice, kde budú lekári skúmať jeho zdravotný stav. "Vodič utrpel otras mozgu, záchranári ho previezli do banskobystrickej nemocnice," uviedla hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. "Dopravná nehoda je v štádiu objasňovania," dodáva Faltániová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy