Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Tragická nehoda pri Rimavskej Sobote. Zomrel 17-ročný mladík
Zdielať na

Tragická nehoda pri Rimavskej Sobote. Zomrel 17-ročný mladík

RIMAVSKÉ JANOVCE / Tragická dopravná nehoda sa stala vo štvrtok ráno za obcou Rimavské Janovce (okres Rimavská Sobota). O život tu prišiel iba 17-ročný mladík, ktorý bol v osudnom okamihu v aute sám. Presná príčina nehody je momentálne v štádiu šetrenia.

Sedemnásťročný Roman odišiel podľa slov jeho matky z domu, z Rimavských Janoviec, niekedy nadránom. Tá ďalej dodala, že okolo štvrtej nadránom ešte telefonoval s kamarátom. Keď sa ale nehlásil ani o pol siedmej, matka poprosila svojho exmanžela, aby išiel syna hľadal. Okolo pol siedmej ráno auto našli medzi Rimavskou Sobotou a obcou Rimavské Janovce. Mladík už nejavil známky života. 

"Vozidlo bolo značne zdemolované, čo svedčí o tom, že havarovalo pravdepodobne vo vysokej rýchlosti. Podľa predbežných zistení z miesta dopravnej nehody, 17-ročný vodič pri prechádzaní pravotočivou zákrutou dostal s vozidlom šmyk v dôsledku čoho zišiel mimo cestu, kde sa vozidlo pravdepodobne niekoľkokrát prevrátilo cez strechu," potvrdila banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková. 

Presná príčina nehody je momentálne v štádiu šetrenia. Mladík šoféroval vozidlo aj napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského oprávnenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy