Skoro jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Nočný zásah policajtov. Bitky osadníkov, alkohol aj zničené značky
Zdielať na

Nočný zásah policajtov. Bitky osadníkov, alkohol aj zničené značky

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / V sobotu sa skončili Spišské trhy. Množstvo ľudí v uliciach dostalo do pohotovosti desiatky policajtov v centre Spišskej Novej Vsi a okolí. My sme v spoločnosti mužov zákona strávili 6 hodín.

V mnohých prípadoch je za tým alkohol

Policajti sa stretávajú pri každej nočnej službe s inými príbehmi. Dosť často v nich hrá hlavnú úlohu alkohol. Inak tomu nebolo ani pri účastníkoch trhov. Na ležiaceho muža upozornila hliadku jedna žena. Policajti nakoniec zistili, že chlapa zmohol alkohol.

Uprostred davu, ktorý sa zabával ostala ležať žena. Na prvý pohľad dramatický prípad pritiahol niekoľko hliadok. S ich pomocou vytvorili priestor, aby mohli príbuzní ženu odniesť domov.

Osadníci si riešili svoje spory bitkou

Motorizované hliadky sa ponáhľali do osady v Markušovciach. Mala tam byť bitka. Príchod blikajúcich policajných áut, vzbudil rešpekt a osadníci sa rozišli domov. Po jednej hodine ráno sa zase hliadky zišli na námestí. Partia osadníkov si tam riešila svoje spory.

Medzitým vandali z davu vyvracali cestou domov všetky značky, ktoré sa im dostali pod ruku. Hneď na to, potrebovali pomoc policajti železničnej polície. Na stanici sa strhla bitka a jej aktéri zmizli v záhradách blízkych domov. "Chceli sme ísť vlakom domov do Smižian. Boli tam tiež cigáni z Tomašoviec. Začali sa biť. Teraz sú v záhrade," povedal policajtom aktér bitky. Policajti potom mužov odviedli na stanicu. Tento incident vyriešili ako priestupok.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy