Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Premiér Andrej Babiš si uťahuje z celého národa
Zdielať na

Premiér Andrej Babiš si uťahuje z celého národa

Archívna reportáž
Google News Button Sledovať správy

PRAHA / Premiér v demisii Andrej Babiš (ANO) odcestoval na veľkonočné sviatky na plánovanú dovolenku k moru. Na svojom facebookovom profile zverejnil žartovné video, v ktorom najprv naznačuje svoj odchod, potom ale upresní, že len na dovolenku.

Video je na Babišovom profile zverejnené s označením "Ihneď si pustite túto dôležitú správu!". Trestne stíhaný premiér v demisii potom hovorí: "Tak ja idem, balím, nejaký čas sa neuvidíme a budete mi veľmi chýbať." Vzápätí však sklame tých, ktorý sa podľa neho už chystajú oslavovať. "Žartujem, je Veľká noc, takže idem s rodinou k moru, za teplom," dodáva Babiš a divákom praje krásne sviatočné dni.

Babiš podľa informácií agentúry ČTK odišiel na dovolenku už vo štvrtok a mimo Českej republiky by mal byť minimálne do stredy, kedy ho na rokovaní kabinetu v demisii zastúpi prvý podpredseda vlády Richard Brabec (ANO). O tom, že sa na Veľkú noc chystá na dovolenku, hovoril Babiš už vo februári, kedy na Facebooku opisoval svoju zdravotné problémy - vysoký tlak, prasknutú žilku v oku a migrény spôsobené stresom. Na budúci štvrtok je plánované kľúčové rokovanie ANO a ČSSD o vláde. Sociálnym demokratom prekáža to, že Babiš je trestne stíhaný a žiadajú o jedno ministerské kreslo viac, než koľko im ANO ponúka.

Pozrite si svojský humor trestne stíhaného českého premiéra:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy