Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Simona z Čistého dňa pre TV JOJ: S Kollárom som si písala ja, nezverejnil všetko
Zdielať na

Simona z Čistého dňa pre TV JOJ: S Kollárom som si písala ja, nezverejnil všetko

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Poslanec Boris Kollár vo štvrtok strávil na polícii takmer pol dňa. Vyšetrovateľom mal vysvetliť podrobnosti komunikácie s neplnoletou chovankyňou centra Čistý deň. Pred novinármi tvrdil, že nič nespáchal a že si pri podobnej komunikácii v budúcnosti bude musieť dať väčší pozor. Televízii JOJ sa podarilo získať stanovisko aj samotnej Simony, s ktorou poslanec komunikoval cez sociálne siete.

Kollár tvrdí, že počas výsluchu dookola opakoval, to čo už povedal. Že netušil koľko mala jeho internetová známosť rokov, ale aj to, že ide o cielenú diskreditačnú kampaň. Poslanec ale predsa prišiel s jednou novinkou. Tvrdí, že namiesto mladého dievčaťa mal podľa neho posledné správy písať niekto iný.

"Som o tom presvedčený, že potom mi už písal pravdepodobne, a to je len moja domnienka, niekto z toho Čistého dňa. Lebo som pociťoval nátlak, aby som sa postavil na ich stranu," uviedol predseda hnutia SME RODINA Boris Kollár.

Vyjadrenie Simony

Zriaďovateľka resocilalizačného centra, ktorá túto kauzu spustila, to však rázne odmietla. Rovnako tak aj samotná Simona, ktorá pre Televíziu JOJ potvrdila, že Borisom Kollárom si po celý čas písala ona.

"Celý čas som s ním komunikovala iba ja a nikto iný. Nikto sa ani neprihlasoval na môj Facebook, ani nikto nebol pri mne," uviedla pre TV JOJ chovankyňa resocializačného centra Čistý deň Simona.

Mladá žena zároveň dodala, že Boris Kollár aj napriek jeho tvrdeniam nezverejnil kompletnú komunikáciu. "Niečo mu odtiaľ asi vypadlo. Napríklad to, že konverzáciu začal on. Tam ani nejde o šírku tej komunikácie, ako ide o účelne zamlčané fakty," dodáva Simona.

Trestné stíhanie

Polícia sa k výsluchu Kollára nevyjadrila. Je však na vyšetrovateľoch ako budú postupovať ďalej. Podľa právnej zástupkyne Borisa Kollára, je pravdepodobné, že bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu ohrozovania mravnej výchovy. Samotný Kollár si však z toho ťažkú hlavu nerobí. Akurát tvrdí, že si už bude dávať väčší pozor.

"Nepýtal som sa na vek. Ale tak možno v budúcnosti, sa budem musieť pýtať. Všetci dobre viete, že mám rád ženy. Len preto, že som sa dostal do politiky, to vôbec nebudem meniť. Kľudne pozvem ženu na kávu," dodal poslanec Boris Kollár.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy