Skoro jasno
23°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Narodeninová oslava skončila pod troskami
Zdielať na

Narodeninová oslava skončila pod troskami

Keď si preberali pozvánku na narodeninovú oslavu, netušili, že budú bojovať o holý život. Tínedžerskú party totiž prekazila narušená statiku, pre ktorú spadla časť poschodia. Aj s oslávencami.

Štrnásťročná Tia Tabbsová na oslave 13-tych narodenín svojho bratranca nemohla chýbať. To ešte netušila, že sa druhýkrát narodí. Aj s ďalšími 30-timi hosťami.

Podlaha spadla pod tancujúcimi

"Môj mladší bratranec tancoval a my sme okolo neho urobili kruh. Zrazu som cítila, ako padáme. Celá obývačka sa prepadla," povedala Tia. Jediné, čo stihla podľa svojich slov urobiť, bolo schmatnúť ruku kamarátky. "Držali sme sa za ruku a zavrela som oči. Všetci okolo kričali," priblížila.

Trosky zasypali malého chlapca

Časť tretieho poschodia sa prepadla na druhé, kde býval aj 9-ročný Kadar. "Celé sa mi to zrútilo na hlavu. Spadol som. Potom som sa začal plaziť a podarilo sa mi vyliezť von," uviedol.

Na miesto dorazili záchranári a hasiči. Z trosiek vyslobodili 12 ľudí, ktorí sa nedokázali vyslobodiť sami. V nemocnici našťastie skončili len dve osoby, stav jednej je však vážny. 

Dom mal vraj zlé základy

"Som tesár. Keď sa ten dom pred rokmi staval, vraveli sme si s bratom, že to nerobia poriadne. Bolo to prirýchlo. Mal som pravdu, že nemá dobré základy," skonštatoval jeden zo susedov.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy