Polojasno
22°
Bratislava
Horúce novinky a krásne ženy. V bratislavskej Inchebe sa začal Autosalón
Zdielať na

Horúce novinky a krásne ženy. V bratislavskej Inchebe sa začal Autosalón

BRATISLAVA / Horúce novinky, slovenské výstavné premiéry, dlhoočakávané kúsky aj skvelá automobilová šou. To všetko sľubuje najprestížnejšia automobilová udalosť nielen na Slovensku, ale aj v strednej Európe. Bratislavský Autosalón bude tento rok ešte väčší a nablýskanejší a to aj vďaka ďalším značkám, ktoré pribudli do zoznamu.

Tento rok v Bratislave predstaví svoje novinky viac ako 40 automobilových značiek na ploche 40 000 metrov štvorcových.

"V rámci nej sa návštevníci môžu tešiť na veľké množstvo výstavných premiér, z ktorých viaceré do Bratislavy smerujú priamo z prestížneho ženevského autosalónu," píše vo vyhlásení výstavisko Incheba.

Návštevníci sa podľa organizátorov môžu tešiť na najsilnejší ročník uplynulej dekády. Autosalón je bohatší o značky ako Mini, Mitsubishi, Lada, Mahindra, Tesla či Volvo.

Zoznam vystavujúcich značiek:

Aston Martin, Audi, Bentley, Cadillac, Citroёn, Corvette, Dacia, DS, Ferrari, Fiat, Fiat Professional, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Jaguar, Jeep, Kaipan, Kia, Lada, Lamborghini, Land Rover, Mahindra, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Range Rover, Renault,  Rolls Royce, Smart, Suzuki, Škoda, Tesla, VW, Volvo

Európske premiéry

Bratislavský Autosalón tento rok ukáže aj dve európske výstavné premiéry. Jednou z nich je superšport Nissan GT-R M17, ktorý do Bratislavy smeruje z New Yorku, kde mal len minulý mesiac svetovú premiéru.

Druhú európsku výstavnú premiéru na Autosalóne absolvuje posledná generácia luxusného SUV Hyundai Grand Santa Fe.

Slovenské premiéry

Autosalón predstaví 71 slovenských premiér. "Mercedes-Benz prichádza s novou generáciou sedanu vyššej strednej triedy, Triedou E," píše výstavisko Incheba vo svojom vyhlásení.

Peugeot predstaví Peugeot 2008 vo svojom facelifte spolu s jeho športovou verziou 2008 Dakar.

S jednou z najočakávanejších noviniek prichádza Volkswagen, ktorý premiérovo ukáže novú generáciu menšieho SUV-Tiguan. Suzuki sa zase pochváli novým hatchbackom Baleno. Značka Nissan ukáže nový elektromobil Nissan Leaf 30kWh s dojazdom až 250 kilometrov.

Kia Motors odhaľuje úplne nový model Kia Sportage a komplexné vynovenie svojho populárneho modelu Kia Ceed.

Expozíciu plnú rýchlosti a sily s autami radu RS bude mať Audi.

Autosalón potrvá do nedele

Autosalón bude otvorený od 19. do 24. apríla. Prvý deň je vyhradený pre novinárov.

Na nablýskané novinky sa pozrela reportérka Eva Bariová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy