Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Incheba sa premenila na raj knihomoľov, začala sa Bibliotéka
Zdielať na

Incheba sa premenila na raj knihomoľov, začala sa Bibliotéka

BRATISLAVA / Bratislavská Incheba sa z výstaviska premenila na raj knihomoľov. Najbližšie dni sa milovníci kníh môžu tešiť na slovenských aj zahraničných autorov ale aj na poriadne množstvo kníh.

Na bratislavskom veľtrhu si prídu na svoje fanúšikovia literatúry faktu, ženských románov, sci-fi, detektívok, detských kníh, náboženskej literatúry aj poézie.

Stretnutia s autormi

Pre návštevníkov je pripravený aj program. "Na ôsmich pódiách sú prichystané stretnutia s obľúbenými autormi, autogramiády, krsty kníh, dramatizované čítanie, varenie podľa kuchárskych kníh či tvorivé dielne pre deti," píše sa v stanovisku Incheby.

Severské krimi

Jednými z najväčších hviezd 23 ročníka Bibliotéky budú Cilla a Rolf Börjlindovci. Švédska autorská dvojica, ktorú poznajú najmä milovníci severskej krimi. "V súčasnosti patria medzi najúspešnejších a najskúsenejších švédskych spisovateľov a na Bibliotéke predstavia svoju knižnú novinku Temný úsvit, píše sa v stanovisku Incheby. 

S Mariou Ceciliou Börjlind a Rolfom Sigvardom Börjlind sa návštevníci budú môcť stretnúť v piatok 6.11. od 17.00 v Literárnej kaviarni Panta Rhei.

Knižný veľtrh Bibliotéka bude otvorený od 5. do 8. novembra. Vo štvrtok a v piatok budú brány Bibliotéky otvorené už od 9:00, cez víkend od 10:00. Návštevníci si atmosféru veľtrhu budú môcť vychutnať každý deň do 20:00 – s výnimkou nedele 8.11., keď sa veľtrh končí o 18:00. Bibliotéku od 5.11. doplní výstava Minerály Bratislava a od 6.11 výstava Hodiny a klenoty.

Nasajte atmosféru Bibliotéky v priloženom videu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy